ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Valea bosniac de PiramideAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În 1994, lângă oraşul Visoko, la 22 km. Sarajevo, capitala Bosniei şi Herţegovinei, au avut loc lupte între sârbi şi musulmanii bosniaci. În timpul bombardarea locuitorilor oraşului au auzit un zgomot ciudat şi vibraţii, care a venit de la munte Visochitsa, ca în cazul în care în interiorul erau goale.

Secole în Bosnia acest munte a fost învăluită într-o aură de legende si mistere. Condiţii de viaţă din Visoko peste multe generaţii s-au folosit pentru a decora fatade de case si garduri prelucrat pietre îngrijit cu modele ciudate care se găsesc în imediata apropiere a muntelui.

Dar dincolo vorbesc de deal misterios şi nu merge în jos până în vara lui 2005. din Visoko nu vii Semir Osmanagich (Semir Osmanagic), un cercetător independent, care a petrecut 15 ani studiind piramidele de America Latină. În august 2005, după luarea în primul motiv de blana Osmanagich a făcut o sugestie indraznet faptul că muntele Visochitsa este nimic ca o piramidă mare, o înălţime de 220 de metri!Piramida în Bosnia - 2006: Rezultatele din primul an de săpături

Scară de cercetare de mare şi săpături din Visoko (Visoko) a început la 14 aprilie 2006., Atunci când zeci de voluntari au început săpături pe deal Visochitsa la mai multe puncte. Câteva zile mai târziu sub picioarele pe pământ s-au descoperit imense blocuri de piatra-a făcut om, andocat reciproc. Sensation a urmat una după alta. Pe lespede de piatra fundul de oţel pe toate laturile Visochitsy. studiile aeriene au arătat "anomalie geofizica": cele două laturi ale munţilor au fost absolut dreaptă şi a format unghiuri egale. Fotografii de la sateliţi şi elicoptere au adaugat noi argumente în favoarea celei mai înalte şi prima piramidă din Europa.


Боснийская долина пирамид


Muntele Visochitsa a devenit cunoscut ca Piramida Soarelui, după modul de piramide mexicane, cu care ea are mult în comun din cauza topuri trunchiate.


Боснийская долина пирамид


Unii arheologi în Europa este foarte sceptic cu privire la săpături şi însăşi ideea de o piramida în Bosnia, nici unul dintre ei nu au deranjat să vizitaţi Visoko. Dar în fiecare zi de suporteri au Osmanazhicha creştere. Doi oameni de ştiinţă bine-cunoscute din Egipt: un geolog şi arheolog Barakat Hadidi El a recunoscut că blocurile de piatră, care au aliniat pe piramida întreaga soarele este foarte vechi şi cel mai important - o origine artificială. Cu o lungime de 2 m 3 la blocuri sunt concrete, amestecul este esenţial diferite de cea de astăzi. Versiunea de beton au confirmat o serie de instituţii din Bosnia, inclusiv la Institutul de constructii din Sarajevo. Institutul de Geodezie Bosnia-a făcut o declaraţie senzaţională că toate cele 4 laturi ale piramidei sunt orientate spre punctele cardinale, în timp ce nordul este îndreptată spre steaua polară. Este cunoscut faptul că piramidele din Egipt şi Mexic, de asemenea, sunt concentrate.

Боснийская долина пирамид

Боснийская долина пирамид

Боснийская долина пирамид

Studii suplimentare folosind radarul şi fotografie de tehnologie termica a adus nou "punct de vedere geologiczone anormale de la marginea oraşului Visoko. Erau trei deal în formă de piramidă, în cazul în care primele câteva zile de excavare, au fost găsite blocuri de piatra de origine artificială.

Боснийская долина пирамид

Astfel, în mai 2006, lumea a aflat de deschidere a piramidei noi: Moon, Dragon si Iubirea (un nume foarte romantic), precum şi faptul că acestea nu se încadrează în înţelegerea noastră cu privire la piramide cunoscute, cum sunt dealurile de origine naturală, care arhitecti vechi a dat o formă piramidală, peretii mosaiced plăci artificiale, şi numeroase terase.

Боснийская долина пирамид

Pe platoul din jurul piramidei din luna exact pavat cu lespezi de piatra din aceeaşi, foarte amintind de caldarîm urbane moderne.

Боснийская долина пирамид

Un alt mare controversa a izbucnit la varsta de piramide şi constructorii lor. Semir Osmanazhich, un susţinător fervent al istorie alternativă, din primele zile de săpături piramide vârsta estimată la 10-12 de mii de ani, dar cel mai iritant pentru oficială de Arheologie a fost declaraţia sa cu privire la constructorii de statui preistorice - Atlanta Hyperboreans sau a căror existenţă Osmanazhich nici o îndoială.

Боснийская долина пирамид

Spre surprinderea sceptici, oameni de ştiinţă au stabilit, ţinând seama de climatul local, la vârsta de stratul de sol la 8-12 mii de ani, care a acoperit toate piramidei, unde 1 cm de sol a fost format pentru fiecare 200 de ani, ajungand de la 40 cm la 1,5 metri de azi. Dar puţini au învăţat din studiile de laborator au arătat că numai numărul de milenii, că piramidele sunt într-o stare abandonate, întrucât data de erectie ar putea fi mult mai devreme de 10 mii ani î.en!

Боснийская долина пирамид

O altă dovadă au fost excavate în partea de conectare la sol a piramidei, care au arătat prezenţa colţuri buna, aşa-numita "margine" care nu ar putea forma un mod natural, geologice, de altfel, la 3 site-uri simultan.

Боснийская долина пирамид

Prin cădere a fost elaborat complet de compensare o parte a piramidei de soare şi două "margini" pentru a îndeplini, care este de aşteptat până la sfârşitul anului 2008, poate părea un timp foarte lung, ci doar pentru a şterge o parte de necesitatea de piramida de a aduce mii de tone de sol, munca a sute de voluntari şi sume enorme de bani. Cum se poate vedea în fotografii, piramide au fost prea mare, cu copacii şi iarba, ceea ce face lucrări de întreţinere foarte dificil. solului căruţe încărcate cu voluntari coborî la fundul o pantă mare, un maşinilor grele pentru excavarea nu este folosit pentru motive evidente.

Боснийская долина пирамид

Cu debut de vreme rece în 2006. Săpături oprit până în primăvara anului 2007, dar de compensare de tuneluri, mai deschis, nu s-au oprit in timpul iernii. Intrările în tuneluri descoperit câteva mile de piramide şi de îndată a văzut că toate sunt la baza lor. Înălţimea de tuneluri în creştere umană şi ca ne apropiem de piramidele din pereţii lor devin mai aspect suplu, dar în partea de jos prezinta zidarie prin bine conservate.

Боснийская долина пирамид

În iunie, tunelul a fost găsit o piatră mare, cu o scriere buna, amintind de simboluri runice şi litere moderne E şi Y. Dar cel mai mult este inexplicabilă lipsa de animale moarte şi insecte în tunel: logica golurile rămase au putut trăi rozătoare, gandaci, etc, rock pământesc ar fi trebuit sa lase urme lor, dar nici unul nu a fost găsit.

Боснийская долина пирамид

După o cale de atac la arhivele militare şi ipotezele departamentele sceptici cu privire la construcţia de tuneluri în Evul Mediu sau în războiul din 1992-1995. dispărut, deoarece nu există nici o menţiune istorică a acestora în arhive, militare, de asemenea, a respins ipoteza de comuniunea lor. Nu a confirmat zvonurile despre constructia de tuneluri, militare ale NATO. Tuneluri poate duce la sediul interne (camere) piramide.

Боснийская долина пирамид

Într-un an, un oraş mic, de provincie din Visoko vizitat 250 de mii de turisti din toata lumea. Arheologi, geologi, oameni de ştiinţă şi cercetători independenţi din Austria, Egipt, Turcia, Serbia, Italia, SUA, Marea Britanie, Germania, Franţa, Iordania, Siria a venit la Visoko pentru a sprijini Osmanazhicha şi descoperirea senzaţional, să o conteste, sau chiar la calomnie . Lumea împărţit comunitatea ştiinţifică în două tabere cei care recunosc existenţa unor piramide în Bosnia şi cei care nu. Cu fiecare lună care trece ultima devine mai puţin.

De la Vladivostok în Bosnia pentru mai mult de 13 mii km. şi au aparent nimic de a comunica, dacă nu un munte ADR, care, la fel ca piramidele din Visoko este situat pe o 43 grade latitudine nord, ceea ce confirmă teoria despre relaţia structurile megalitice din întreaga lume.Piramida în Bosnia - 2007: dovezi incontestabile

Prin primăvara anului 2007, Parcul arheologic bosniac Piramida a vizitat 250 de mii de turisti din toata lumea, imaginea a piramidei de soare a intrat pe lista de 10 fotografii cele mai importante, în 2006, revista National Geographic. Cele mai multe fluxuri de ştiri din lume au raportat descoperirea piramide în Bosnia. Semir Osmanazhich a devenit un erou pentru milioane de oameni şi unul dintre cei mai de recunoscut în Europa.

Боснийская долина пирамид

Ţară mică europeană Bosnia şi Herţegovina, 12 de ani în urmă chinuit de un război civil sângeros, a fost un alt motiv să se unească şi să uitaţi complet ororile din trecut de dragul de a drepturilor ţării sale considerate marginea Marii Piramide.

Боснийская долина пирамид

Pentru al doilea an de săpături a început în aprilie, deşi tuneluri, acestea nu au încetează în timpul iernii. Domeniul de cercetare care fac cinci piramide şi zona din jurul un mare complex de tuneluri. Ca şi în 2006, a folosit tactica de la punctul de excavare: la fiecare instalaţie (cu excepţia pentru tuneluri) pentru a selecta părţi de dimensiuni diferite pentru studiu detaliat ei. Această tehnică vă ajută să aprecieze structuri colosale, dovada irefutabilă pentru sceptici, precum şi a face modele şi hărţi pentru săpături în anii următori.

Боснийская долина пирамид

int-align: center; "> Боснийская долина пирамид

Боснийская долина пирамид

În luna mai, sa constatat că multe structuri de piatra de origine artificială (de om constructii) cu ornamente, precum şi liniile misterioasă şi benzile care seamănă cu şanţuri pe zidarie. Dacă ornamentul de pe placi de piatra mici au fost parte a cu care se confruntă decorative ale piramidei, apoi aceste linii nu sunt transmise o explicaţie, ea mărturiseşte despre cultura până acum necunoscut.

Боснийская долина пирамид

În acelaşi timp, s-au găsit bine conservat şi uşor lustruit multi-tone lespede de un deal Vratnitsa (Vratnica), care, care nu au o forma piramidala, este o structura complexa de rock si blocuri de beton, identic cu cel de pe piramide din apropiere. Vratnitsa un templu preistoric sau complexe palat.

Боснийская долина пирамид

Боснийская долина пирамид

Боснийская долина пирамид

În iunie, ars controverse regulate jurul descoperire: un grup de arheologi şi oameni de ştiinţă culturale din Bosnia şi Europa s-au făcut săpături pentru a opri, deoarece acest lucru poate deteriora monumentele medievale din Visoko. Pentru situaţiile de acest fel de lobby arheologice permanente, care de la bun început a fost sceptic cu privire la faptul de existenţa unor piramide în Bosnia. "Arheologi Fotoliu", aşa cum au numit-Osmanadzhik, suficient doar pentru 15 minute şederea în parc arheologic, în scopul de a face declaraţii cu privire la lipsa de piramide în Bosnia. Mă întreb dacă toate marile arheologii au făcut concluziile lor în 15 de minute?

Боснийская долина пирамид

victorie mare a fost sprijinul guvernului din Bosnia şi Herţegovina, şi apoi preşedinte al ţării, care au vizitat Parcul Arheologic şi a alocat un buget pentru furnizarea de asistenţă materială în excavare.

Dar cea mai mare descoperiri ştiinţifice şi declaraţii au fost făcute în a doua jumătate a verii. În iulie, parc arheologic a sosit cu vizita o săptămână de doi oameni de ştiinţă ruşi de la Academia de Ştiinţe: director, Pamantul Institutul, numit Schmidt, un fost membru al proiectului spaţiu Apollo, un expert de renume international cu privire la piramide metoda geofizice, academicianul Oleg Havroshkin Earth Institutului şi un expert pe numele Schmidt anormale seismologie m geofizica profesorul Vladislav Tsiplakov.

Fiind pe site-ul OB Havroshkin a făcut o declaraţie senzaţională: "Ne confruntăm cu blocuri de piatră nu sunt naturale şi artificiale de origine." Deci, pentru prima dată, oamenii de stiinta din Rusia au confirmat existenţa unor piramide în Bosnia. Prelevarea de probe pentru studiul de la Moscova, oamenii de ştiinţă a anunţat deschiderea a fiabilităţii piramide şi Arheologie extrem de Parcul statutul ştiinţific mare.

În toamna anului 2007, un raport ştiinţific "domeniile Seismo-şi semnale acustice zona Visoko: tuneluri, piramidopodobnye Educaţie" a fost prezentat publicului.

"Descrierea Districtul Visoko şi formaţiuni piramidopodobnyh munte prezentate în raportul de S. Osmanagich. Experienţa a arătat că studiul de piramidele egiptene ca geofizicesisteme de skih, domeniul lor seismo foarte informativ. Noi date au fost obţinute din înregistrările de domenii seismice si semnalele în tuneluri lângă CTC şi Piramida Soarelui, precum şi la bine (piramida a lunii). Determinat viteza seismica a rocilor de bază, şi de analiză spectrală de puncte de zgomot la posibila existenta a cariilor ascunse. Activă şi pasivă piramidopodobnyh seismica toate structurile identificate la rândul lor, unele caracteristici similare la piramidele egiptene: emisii seismo-acustice, semnalul se concentreze puţin de-a lungul bazei de-apex, set durabilă a frecvenţelor de vârfuri spectrale. "

În august, egiptolog şi piramidolog Nabil MA Prin simplificarea (Dr. Nabil Swelim MA) de la Cairo, de fapt, de renume mondial pe care am descoperit patru piramidele din Egipt, inclusiv 20 de metri piramida lui Abu Ravash, după o muncă pe timp de excavare, a declarat:
"În Visoko avem cea mai mare piramida din lume, ale căror minunate şi complexul arhitectural de performanţă este de importanţă capitală pentru întreaga lume."

Боснийская долина пирамид

O lună înainte de sfârşitul săpăturilor de la baza piramidei Luna, unde anterior nu au fost efectuate săpăturile la o adâncime de un metru descoperit terasele bine conservate de zidărie, care se datează din piramida. Şi în templu complex Vratnitsa găsit blocuri noi de piatra, semanand puternic, care a construit blocuri mari piramide din Egipt.

Боснийская долина пирамид

27.10-al doilea sezon de săpături de piramide din Visoko sa încheiat, cu excepţia cazului în tuneluri. Până la sfârşitul anului 2007, parc arheologic a fost vizitat de mai mult de 400 de mii de oameni din 80 de ţări diferite. Ambasadori din Italia, Austria, Germania, Egipt, Siria, Iordania, Polonia, Croaţia, Serbia şi Grecia în Bosnia şi Herţegovina au vizitat site-ul de excavare, demonstrând în numele liderilor din ţările lor de mare interes pentru descoperirea de piramide. Ambasadorul chinez a vizitat de două ori pentru a satisface Visoko Shemer Osmanazhichem.Piramida în Bosnia - Oamenii de ştiinţă împotriva bun-simţ

Semir Osmanagic

"Bosniac Valea Piramidelor" este şi va fi, datorita unicitatii sale, un test important pentru oamenii de ştiinţă şi turişti din toate colţurile Pământului. Pentru a descoperi toate secretele, va necesita experienta, cunostintele si creativitatea pentru a deschide nepoznanannogo oameni. Dar sa trecem analizează împreună cu unele dintre reacţiile de experţi ai comunităţii ştiinţifice, care sunt printre primii să-şi exprime atitudinea lor faţă de proiect prin refuzul de a sprijini orice tip de cercetare.

Profesorul Gerrett G. Fegan (Garrett G. Fagan) de la Universitatea de Stat american Penselvanskogo, a declarat în Times din Londra: "dig distruge situri arheologice Visoko. Această permisiune, dacă cineva a dat Stonehenge a demola pentru a găsi labirinturi subterane a pierdut misterios ancient înţelepciune.

Profesorul Garrett, cunoscut ca apărător "al arheologiei tradiţionale" este o cruciadă împotriva real de noi cunoştinţe şi în stare proaspătă în arheologie. Nu este ceea ce attacking cercetători independenţi, cum ar fi Graham Hancock (Graham Hancock), numindu-le lui preferat termenul "psevdoarheologi.

articol uimitoare în Times profesorului Garrett a aparut pe 15 aprilie 2006, când am început doar săpăturile de la Piramida Soarelui. O lună mai târziu, Ministerul Federal de cultura a format un grup de experţi care au confirmat că excavarea site-ul este situat sute de metri de oraşul medieval Visoko şi nu pun în pericol monument arheologic.

El a trimis o Garrett profesorul mi cer scuze pentru Fundaţia noastră, în The Times din Londra şi în întreaga public? Nu, nu este SDLal. Ce sa întâmplat cu integrităţii morale şi ştiinţifice?

Profesor de arheologie râuleţ Curtis, un expert în istoria antică a Balcanilor şi în Grecia, la Boston University, a declarat: "Balcanii şi lanţ de munţi între 27000 şi 12.000 de ani în urmă au fost acoperite de gheţari ... în regiune a fost foarte rece si uscat climat ..." - Astfel, expertul doreşte să sublinieze că, în aceste condiţii climatice în societate centrul Bosniei a fost imposibil să se dezvolte la o asemenea măsură pentru a construi piramide.

Cu toate acestea, există un fapt că toată lumea poate verifica-te: În primul rând, pe teritoriul actual al Bosniei şi Herţegovina nu a fost acoperită de gheţari în timpul ultimei ere glaciare. Toate teritoriile situate la nord de Austria (Germania, Polonia şi statele scandinave) au fost doar parţial acoperite de foi de gheaţă, şi Bosnia şi Marea Adriatică a rămas liber de gheaţă. În al doilea rând, Peninsula Balcanică a fost nu numai liber de gheţari, dar climatul este condiţii foarte avantajoase. Temperatura medie a fost de numai 5 grade C mai mici decât astăzi. Si nu fi surprins de ce Balcani este o oază de cultură sigură în Europa.

Profesorul Anthony HARTING, preşedintele arheologv Asociaţiei Europene în scrisoarea sa către editorii revistei Time (Time) descrie ipoteza Osmanazhicha de existenţa de piramide ca "absurdă" şi înşelătoare "şi îşi exprimă îngrijorarea că patrimoniul bosniac culturale în pericol, înainte de jaf al unei anchete nerezolvate ( care este în pericol ca urmare a cercetării piramidei cca.. interpret).

Profesor HARTING, vă rugăm să ia în considerare o mai bună fotografie aeriene bosniace Piramida Soarelui. Piramida are o formă geometrică. Reaminteşte te cilindru, rotunde, movilă neregulate sau piramidă format patru triunghiuri? De ce ar trebui să ne fie numit "absurd", pe care le puteţi vedea cu proprii lor ochi? Holm Visochitsa (Visocica deal), dar mai bine "bosniac Piramida Soarelui" este o piramidă.

Боснийская долина пирамид

Să ne uităm la topografice şi prin satelit hartă care să indice cele trei laturi ale unei piramide (de est, nord şi vest). Cred că acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a atrage curiozitatea de toată lumea, inclusiv tu.

Боснийская долина пирамид

Când având în vedere faptul că toate cele patru laturi ale "bosniac Piramida Soarelui" sunt orientate în patru koordinalnym direcţii (ca piramide mai mare din lume), devine evident chiar şi pentru studenţii care ne-am confruntat înainte de picioare ipoteza nu este "absurd" ca cineva vrea sa-l ia.

critica Continuarea studiului nostru, ca o încercare de jaf, neverificate sau nu aprobat de proiect, a fost complet nejustificate. Deoarece Fondul pe o bază de zi cu zi spune comunitatea mondială cu privire la evoluţia afacerilor în urma săpăturilor, rapoartele şi înregistrările. Nu există nici un jaf ", o ştiinţă şi cercetare. Probabil HARTING este incomod conceptului nostru de-un proces deschis? Noi recunoaştem că valea bosniac de piramide - parte a lumii patrimoniului cultural, mai degrabă decât proprietatea privată a unora dintre elita ştiinţifice. Uşa este deschisă pentru toată lumea, noi bun venit tuturor taxelor nu bani pentru admitere.

Robert social, profesor de Stiinte Naturale, în Colegiul de cunoştinţe generale, Universitatea din Boston (Robert SCHOCH, profesor de Stiinte Naturale la Colegiul de Studii general la Boston University), a concluzionat că "pentru fiecare dovadă de domnul Osmanazhicha privind prezenţa de artefacte este explicaţia geologice .

Şi acum să ne uităm mai atent la următoarele exemple, care sunt npoate lua o decizie mai bine ca la cine şi ce să creadă. Ar trebui să credem că geologul american, cunoscut în comunitatea arheologic, pentru teoria sa despre vârsta veche a Sfinxului, sau în mod rezonabil.

Să începem cu o imagine care arată blocuri de piatră situat în partea de nord a "bosniac Piramida Soarelui". Din punctul de vedere al unui observator poate vedea că ne confruntăm cu o forma dreptunghiulara geometrice cu suprafaţă dreaptă şi netedă pe toate laturile, fiecare dintre care este înclinată la un unghi de 90 de grade. blocuri de conectare a forma o linie dreaptă. Se poate vedea patru niveluri din blocuri de piatra, o metodă generală pentru construcţia de monumente. Care a creat toate astea? De oameni Desigur, nu Mama Natura. Conform analizei finale ale Facultăţii de Inginerie din Tuzla avem de a face cu materiale de construcţie de înaltă calitate.

Боснийская долина пирамид

Acum, să ne uităm la terase blocuri de piatră, găsite pe latura de sud a "bosniac Piramida Lunii. La vârful piramidei de luna poate vedea în mod clar diferitele niveluri de piatra cu suprafata de eroziune ondulatorii ca blocurile de piatră găsite în alte părţi ale piramidei, partea de jos a structurilor preistorice, am otkapali un bloc de piatră mari de beton de calitate. Între straturile de rocă şi între blocuri şi acolo şi acolo a fost găsit material liant. Potrivit fizice, chimice şi analiza macroscopica a acestui material este identică în compoziţie, care este o dovadă că cele două structuri (piramida al Sun şi Piramida Lunii), construit de către constructorii care au folosit aceeaşi metodă de construcţie şi acelaşi material, în acelaşi timp .

Боснийская долина пирамид

La poalele piramidei are un zid de piatra verticală. A fost excavat în picioare de teren in partea de nord-vest a piramidei a lunii. Nivelul de gresie situat direct deasupra pereţii verticali.

Боснийская долина пирамид

Şi aşa ne cere, din nou, profesorul Shocha: om constructori sau Mama Natura?

Mii de oameni au fost capabili să vă asiguraţi că blocuri imense şi masive de piatra de pe terasa, situat pe partea de vest a piramidei a Lunii - rezultat al activităţii umane. Deci, de ce a facut medicul Soc susţine că activitatea Mamei Natura?

Боснийская долина пирамид

Paul Heinrich (Paul Heinrich) - geolog, Louisiana Geological Survey Universitatea de Stat Louisiana, a declarat: "Aceasta aminteşte de un deal format din dale înclinat .... Naturale originile de nisip predominante pietre fixate împreună Osmanazhich interpretat de constructii individuale în blocuri de piramida"

Si apoi ... "interpretare mai incredibile Osmanazhicha" - continuă Heinrich, - "... sub rezerva la originea de pietre sferice care sunt forme de bile de piatra artificial efectuate, precum şi tuneluri aşa-numita, care, conform Osmanazhicha, sunt numai o parte a descoperirii ...." Heinrich continuă: "... aptitudini Osmanazhich pentru a se asigura mine deschiderea vechi (minerit în acest domeniu este de peste 1000 de ani), sau pestera ..." - se încheie cu cuvintele: "Cel mai bun analogie pot da - Himara: creatură mitică, colectate în una din părţi diferite. independenţi componente tapet, în acest caz - crearea artificială şi naturală, în mod eronat colectate împreună.

Când am citit astfel de declaraţii, în mintea mea, există întotdeauna o întrebare: Cât de importante situri arheologice din lume a declarat formaţiunilor naturale din cauza unor astfel de "experţi"?

Desigur ca nici unul crezut că a avut loc să se aplice masonii care lucreaza zilnic cu materialul înainte de a veni la concluzia că dale de piatră naturală sau artificială? Avem în zeci de zidari şi fiecare dintre ele au confirmat faptul că a materialelor recuperate fără beton îndoială. Rezultatele finale confirmă teoria de blocuri de piatra artificiala cu condiţia Facultatea de Inginerie Civila din Tuzla (TIH), un studiu a unor probe diferite, cu două locaţie (Piramida Soarelui şi Piramida Lunii). Dr. Heinrich trebuie să aibă viziune extrem de excelenta pentru a ajunge la o asemenea concluzie serioase că: "formaţiuni compactat de piatra s-au format sub influenţa ...", a apelor subterane în timp ce vizita nu obiectul in sine? În schimb, avem un hit concluzie, din Tuzla şi geologul egiptean Barakat Dr. Ali (Dr. Aly Barakat). Ali Barakat petrecut pe piramide mai mult de cinci săptămâni, el pe deplin de acord cu experţii de la Tuzla că liant şi lespezi de piatra sunt foarte asemănătoare cu materialul care a fost utilizat în construcţia de complexe vechi templu egiptean.

Profesorul Heinrich a spus că "aşa-numitele tunelurile ..." - pe care am descoperit, poate fi "ceva ...". Tuneluri nu poate fi "" aşa-numita! Dacă el doar a recurs la metoda bine-cunoscut prin vizitarea de situri arheologice, el ar fi cunoscut faptul că un sistem de tuneluri există în realitate. Este o intersecţie subterane la 45 şi 90 de grade, prize de aer, pentru a asigura alimentarea cu aer proaspăt. Toate acestea sunt semne că suntem în faţa complexe şi importante preistorice complexe.

Dar Heinrich nastavivaet că "tuneluri aşa-numitul ... vechi mine sau peşteri naturale ...". Concepţia greşită că este "al meu", a fost respins de mai multe ori de un grup de experţi din Zenica, Bretz şi Banovici deja în aprilie 2006 a confirmat că nu este a mea, dar tuneluri-proiectat de oameni pentru scopuri necunoscute. În plus, aş dori să amintesc toată lumea teoriei noastre care complex de tuneluri conectează toate piramidele din orasul valea Visoko.

La sluduyuschem imagine vedem copiii de la Visoko spre interior "normale", astfel incat la intrarea în tunel a fost deja cunoscut sub numele de câteva decenii, aşa că nu este domnul Osmanazhich deschis "aşa-numitele" tuneluri. Origine artificială a acestor gauri "pot identifica fiecare, şi de a încheia că nu a fost Peşteri naturale.

Боснийская долина пирамид

De asemenea, în tunel, am găsit şi dale diversificat megalitic (megaliti) trataţi un om în trecutul îndepărtat, poate au fost un loc de ceremonii religioase.

Боснийская долина пирамид

Alte superficiale soluţie de profesorul Heinrich ceea ce priveşte domeniile de piatra, care au fost găsite în diferite părţi ale Bosniei şi Herţegovinei, care a definit ca "naturale" pietre.

Dacă profesorul Heinrich reveni la zile şcolar timpuriu, el descoperă că materialele naturale nu s-au întâlnit într-o formă sferică, ca şi în acest caz, pietre de granit. pietrele de granit nu poate fi găsită în formă sferică ideală. O privire la bilele de piatră găsite în satul Teocak din Tuzla.

"SRC ="/ pics/2010/04/facts_bosnia36.jpg" alt = "bosniac Valea Piramidelor" width = "380" height = "286" />

Ei au descoperit opt astfel de domenii (dimensiune egală cu o forma perfecta, realizate din granit). Aş sugera Heinrich vizită în Bosnia, la început, înainte de a ajunge la vreo concluzie. Şi ce despre sfere de piatră găsite în Maglazhe Zavidovici sau, în cazul în care recent deschis parc arheologic "bile bosniaci piatră" (Fundaţia arheologice de "baloane de bosniaci Stone"). Aceste sfere de piatră - fenomen preistorice, obiectiv vorbind, un produs de intervenţie umană. Se pare că geologii au fost instruiţi în prealabil că totul este făcut de Mama Natura, în timp ce bunul simţ trebuie să depăşească clişeu şi evaluarea lor superficiale.

Răspunsul nostru la toţi oamenii de ştiinţă şi cercetători, inclusiv adversarii noştri, este foarte simplu - pentru activitatea noastră comună, lucrările de excavare şi de analiză, vom dovedi ipoteza noastră. Noi bun venit tuturor celor din parc arheologic valea bosniac de piramide!

Sursă

Marţi, 06 aprilie 2010
Vizualizări: 14219

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
115