Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/02/health_siroed.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
vegetariene separate alimente crude: risipească îndoielile
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

vegetariene separate alimente crude: risipească îndoielileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Vom continua să se gândească "despre alimente gustoase şi sănătoase." Să ne acum pokritikuem sau vice versa lauda acest tip de produse alimentare ca o dieta vegetariana prime alimentare separate.


1. Odată sălbatice sunete nume? Ce suntem sălbatici sau ce?
Nu cred că cuvântul este, de asemenea, destul de eufonice, dar sa întâmplat. Americanii au un termen similar - "prime alimentare". În general, acest lucru se va percepe o, nu-de-toate-pentru eufonie extraordinar.

2. Şi de ce o fac dieta cu alimente proaspete? La urma urmei, asa ca totul este bine.

Dacă nu se simt motivaţi, vă deplasaţi în orice caz, nu este necesar. Doar tu nu sunt încă gata. Când sunteţi gata, atunci fără îndoială, va.

3. Şi de ce oamenii merg la o dieta vegetariana prime alimentare separate?
Motivele sunt multe. Să începem cu faptul că oamenii refuză să pună cu minciuni, pe care mulţi în societatea de consum. Acest "trezirea" treptat sau schimbarea radical stilul tău de viaţă. Una dintre aceste schimbări este în mod necesar "apgreyd" putere de sistem.
dieta vegetariana prime alimentare corespunde o dezvoltare evolutivă mai mare de personalitate.

4. În mod cert, aceasta este strâns legată de dezvoltarea personală, şi ce alte cauze.
În primul rând, dieta alimente crude nu este un indicator absolut al personalităţii - toţi oamenii sunt diferiti. În al doilea rând, un motiv foarte comun al tranziţiei la o primă dieta vegetariana alimentar este dorinta de a vindeca (orice) a bolii, menţine sănătatea lor în stare bună. Femeile duc la dieta cu alimente proaspete, pentru a îmbunătăţi cifra lor şi pentru piele.

5. Ce sfat aţi da pe cineva care este aproape gata de a merge cu privire la dieta cu alimente proaspete?
Dacă "aproape" gata, du-te imediat şi să înceapă să monitorizeze starea dumneavoastră. Citeste carti, citit forumuri, uita-te la filme. (Lista de la partea de jos a articol). Viata noastra - este o mare experiment, astfel încât experimentul cu dieta alimente crude asupra sănătăţii.

6. Mi se pare că este foarte scump - sa manance fructe crude, legume şi fructe cu coajă?
-))) Presupun că această concepţie greşită. dieta vegetariana prime alimentare separată este mult (de mai multe ori), mai ieftin decât produsele alimentare psevdosbalansirovannogo tradiţionale. Scurt argumente sunt după cum urmează:

- Necesitatea de a mânca alimente simple, care sunt accesibile - mere, morcovi, varza, seminte de floarea soarelui. Mancati un kilogram de avocado nu are nevoie. Concluzie: costurile de achiziţionare a produsului este redusă.
- După o perioadă de adaptare la un regim nou, o persoană începe să consume mai puţin alimente mult. De exemplu, un stil de viaţă câte-o zi profetică bărbaţi active poate face 3 mere, 300 de grame şi 100 de grame de seminţe de varză. Concluzie: produsul trebuie să fie mai mică decât pare acum.
- Cu trecerea la o primă vegetarian dieta alimentare separată este mult (!) Reduce costurile de grijă pentru sănătatea lor (pastile, vizite la dentist, vitamine sintetice) şi să le pese de aspectul lor (saloane de frumusete, fitness centre, frumusete). Concluzie: economii enorme, prin crearea unui mediu favorabil la imunitate noastre. Sistemul nostru imunitar bine şi să aibă grijă de sanatate si frumusete.

7. Ce altceva poti sa mananci?

Există o modă cuvântul varză de Bruxelles, care sunt numite tot felul de germeni. Cele mai accesibile pentru cei mai mulţi oameni care trăiesc în fosta sovietica germinare specii este grâu. Este extrem de util. Puteţi canapea vă place multe tipuri de leguminoase (mazăre, fasole, naut, linte). Şi aici este un minunat hrisca, a cumpărat într-un magazin este mai bine să nu mănânci, pentru că este tratat termic şi nu germinaem în timp ce înmuiere. Şi aici există şi excepţii: Alexei Krylyshkin din Kemerovo cumpără hrisca verde, care creşte. Toate arahide comerciale disponibile, de cajou, chiar dacă un preţ tag scrie că prime, supuse tratamentului termic şi încă nu mai vii.

8. Dar de ce ar trebui să aibă ca numai produsele alimentare germinate?
Încă o dată, am recomanda citirea de cărţi şi literatură, ca enumerate mai jos. Şi pentru a menţiona doar două motive.

- Nici un animal sălbatic nu este alimente tratate termic. Tu şi cu mii de ani, consumul de alimente crude, şi numai în ultimele câteva secole, alimente procesate aproape complet înlocuit din dieta prime.
- Academic Corner teorie de alimente, potrivit căreia există mecanisme în samoperevarivaniya Natura "lor" alimente. Rabbit se cu succes digerate în sistemul digestiv al unui boa constrictor, o bucată de carne putred în intestine de hiene, şi un măr în intestinul uman. Mai presus de toate, enzimele care alcătuiesc produsul erau în viaţă.

Recomandat:
Cărţi:
Galina Shatalov, "Selecţia" fel ", Vindecarea putere. Medicină, zi cu zi şi festiv "," Filozofia de Sănătate "
Ter-Hovhannisyan Ater "prime alimentare"
Valentin Nikolaev "alegere alimentară - alegerea Doom
Victoria Boutenko "12 paşi pentru alimente crude"

Video:

alimentare Live este un

Hrana vie 2

Live alimentare 3

şi un film minunat - "Beautiful verde

Marţi, 23 februarie 2010
Vizualizări: 4302

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
250
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152