ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Viata de pe Pamant provine de la 700 milioane ani mai devreme.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Australian oamenii de stiinta au descoperit dovezi posibile ale vieţii pe Pământ 4200000000 ani în urmă, rapoarte portalul ABC Science.

Dr. Alexander Nemchin cu colegii de la Universitatea Curtin din Australia de Vest au publicat descoperirile lor în noua emisiune de revista Nature.
Cercetatorii au analizat izotopi de carbon conţinute în diamante format din cristale de zircon, 4,2 miliarde de ani în urmă.

Asupra conţinutului de izotopi diferite sugerează organice sau anorganice originea lor. Astfel, de exemplu, plante prefera să colecteze izotopul de carbon-12, şi pentru a evita de carbon-13. Diamante găsite în carbon-12 a fost considerabil mai mare decât mai greu de carbon-13. Prin ipoteza, oamenii de stiinta, aceasta este orientativă de carbon organic printr-un proces similar cu fotosinteza.

Având în vedere vârsta de descoperire - este dovada cea mai veche a existenţei vieţii pe Pământ. Până în prezent, palma în acest sens, a ţinut vârstă stromatolit 3500000000 ani vechi, găsite în acelaşi Australia de Vest.

Bazat pe această constatare, putem face unele concluzii interesante. Faptul că aproximativ 3,8 miliarde de ani Pământul a suferit bombardament grele de meteoriţi. Se presupune, acesta este un rezultat al acestor ciocniri şi a apărut Luna. Dacă viaţa a existat înainte şi după cataclism, aceasta este fie capabil să supravieţuiască acestui cel mai greu moment, fie asupra vietii planeta noastră provine mai mult decât o singură dată.

iscience.ru

Vineri, 25 iulie 2008
Vizualizări: 2010

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
57
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
103
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
146