ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vindecarea mirosAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aromaterapia poate ajuta rece şi înveselească

De fapt, aromoterapie într-un fel sau altul, toţi am face cu - să zicem, cand am inhalat mirosul înţepător de usturoi, sau să se bucure de mirosul de ceai cu lamaie.

Aromoterapie, ştiinţa de prevenire şi de tratament folosind mirosuri, structurarea doar sistemul de consolidare a corpului cu parfum. Această ştiinţă va esteri social, care sunt deosebit de utile în toamnă, mai multe grupuri: protivoprostudnye, antivirus, încălzirea, de consolidare şi de corecţie psihologică dispozitie imunitar.


Protivoprostudnye ulei

Secreţii nazale, tuse - primele semne pe care le pereohladilis şi a prins o răceală. Confruntarea cu această problemă va ajuta toamna tipic uleiuri esenţiale de muşcată, kayaputa, cedru si brad. Cu inflamaţie a face lavanda bună şi lemn de trandafir. Cimbru antichitate utilizat ca expectorant, ceea ce facilitează durere în gât. În plus, un asistent împotriva frigului - este eucalipt si menta, ei au nevoie de nici o prezentare speciala, nu pentru că nimic nu le pot adăuga întotdeauna să-farmacologice cunoscute agenţii de bine.

Cu ajutorul uleiurilor esenţiale poate fi o clătire curs sau inhalare.

Se adaugă câteva picături de ulei esenţial într-o linguriţă de suc sau miere, îmbogăţit esteri se diluează produsul într-un pahar cu apă şi clătiţi gât. Sau, se diluează o cantitate mică de uleiuri esenţiale într-o oală de apă caldă şi respira cu abur de vindecare, acoperit cu o grosime de cap cu un prosop.


Încălzirea Uleiuri

Fixaţi protivoprostudnyh uleiuri efect va ajuta încălzirii ulei. Cu toate acestea, ele sunt bune în sine şi, chiar dacă nu eşti, ci doar un pic rece. Sarcina de om cald, în cel mai rău rece la locul de muncă ulei de scortisoara excelent. Acest tip de ulei este pe merit considerat unul dintre cele mai puternic parfumate şi, în plus faţă de "musca", astfel încât doza ei în comparaţie cu alte slabe. În 10 mililitri de unguent pentru frecare ar trebui să adăugaţi doar trei picături de ulei de scortisoara, iar acest lucru va fi deja destul pentru a păstra cald. Un alt mod de a utiliza - Baie: cinci picături se dizolvă în orice emulgator (miere, iaurt, suc şi sare este OK) şi emulsifiere, apoi agent - în baie, care nu trebuie să fie mai mult de cinci minute.

În plus faţă de bun Scorţişoară brad încălzeşte. Acesta nu este atât de luminos, asa ca atunci cand doza de slefuire ar trebui să fie mai mare: 20 de picături la 30 de mililitri de ulei de baza sau smântână.


Antivirale uleiuri

Răceli - este, cu siguranţă neplăcut, dar epidemii de boli virale, care au avut întotdeauna să îndure timp rece a anului - ceva mult mai periculos, mai ales pentru cei care circulă de transport public: când strănut masina ansamblu, nu este greu pentru a ridica infecţie. Cu toate acestea, puteţi utiliza eteric scut - grup anti-virus de parfumuri. Acestea includ ulei esential de arbore de ceai (cel mai puternic, literalmente piercing antiseptice), garoafe şi ghimbir. De asemenea, recomandăm aromatherapist ulei de oregano, care ajută reflectă epidemiei de gripă.

Pentru aceasta se potrivesc inhalare de mai sus şi clătire. Puteţi încerca, de asemenea, tamponadă. Adevărat, găsite în nas tampoane înmuiate în uleiuri esenţiale pure, nu ar trebui să - l va arde mucoase. Este mai bine să renunţe la câteva picături de ulei esenţial într-o lingură de teren sau de ulei de baza (de migdale, avocado sau de jojoba; decontare - aproximativ 3-5 picături de eter la 10 mililitri de bază), se dizolvă uşor, şi apoi a impregna tampon amestecul rezultat şi apoi introduceţi-l în nări.

Un alt mod - Sala de fumigaţie cu arzator. Acest lucru va necesita aproximativ şapte picături de ulei esenţial (dacă este vorba despre o cameră mică de 15 metri), aromă realelampă şi acordul celorlalţi. Este posibil ca mirosul care vă place, ei nu au gust. Aceasta a forţat aromaterapia poate aduce victimelor nevinovate ale migrene si iritabilitate.

arzător, prin inhalare, tamponadă sugerează, dacă pot spune aşa, utilizarea unor mijloace curative internare, le folosesc la domiciliu. Între timp, vă puteţi bucura de parfumul în orice loc şi în orice moment. Pentru a face-o în buzunar sau în geantă aromakulon, în care se toarnă cu atenţie câteva picături de ulei esenţial. Acest obicei va atrage forţe proaspete în metrou, la birou, în lift - chiar a lua pandantiv, o aduce la nasul meu şi să facă câteva respiraţii adânci.


Imunomodulatoare ulei

Un punct special de interes despre ei înşişi, în toamna - consolidarea imunităţii. Nu e de mirare medicii au fost unanimi în a afirma că boala legat în primul rând la cei ale căror imun protector bariera subtiat. Adu-l înapoi la normal nu este atât de uşor - aici este nevoie de munca grea, care include un somn profund, alimentatie, sport si multe altele. Pentru a rezolva problema ar fi mai uşor dacă noi considerăm că este încă în curs "volatile" unghi, deoarece la dispoziţia noastră nu există o ofertă largă de ulei imunomodulatoare. Acest ulei este mâncat, neroli, lamaie, balsam de lămâie şi ienupăr.

Ei recomanda voskurivat arzător în ulei, se adaugă treptat crema sau unguent şi chiar să se ia în prealabil diluate în miere, iaurt sau kefir, şi apoi - în ceai.

Uleiuri, corective psihologic starea de spirit

După cum se ştie, starea de spirit - este jumătate din orice afacere. Un om, chinuit grijile si necazurile, devine tot mai mult o ţintă pentru probleme, şi starea lui deprimat şi apoi vine la suprafaţă ca senzatiile dureroase fizice. De igienă a lumii interioare a perioadei de întuneric ar trebui să fie foarte atentă, deoarece lipsa de lumina declanşează depresie. Completaţi lipsa de soare va ajuta uleiuri esenţiale derivate din plante cele mai solare din lume - portocaliu şi mandarine. Aceste arome luminoase de citrice sunt capabili de a crea o stare de spirit de miracole cele mai reale. Mandarin alungă furia si oboseala, încurajând sentiment de sărbătoare. Probabil că nu doar pentru că mulţi dintre noi cea mai veselă sărbătoare - Anul Nou - este asociat cu un miros vesel de mandarine.

aromă dulce de portocale dă confort şi restabileşte o aură de om care au suferit o boala (apropo, tradiţia pe scară largă a trage în kilograme spital de portocale în acest context, se joacă cu noi culori).

Lemn de santal şi smirnă pentru a face faţă cu contradicţiile ascuţite care afectează echilibrul moral şi forţaţi să comită acte, care au, uneori, regret.

Dacă compilaţi o listă completă de uleiuri esenţiale, care pot fi necesare în toamnă, se va lua o mulţime de pagini. Şi dacă tu a lua brusc toate astea bani, garantat o lovitură serioasă pentru portofel (uleiuri reale esenţiale, uneori, sunt foarte costisitoare), precum şi ordinea în casă - sticle mici vor împinge toate cutiile, deoarece de obicei trusă de prim-ajutor nu se va potrivi tuturor. Cu toate acestea, astfel de cheltuieli monetare şi spaţiale absolut nicăieri. Trebuie să aleagă acele eteri care sunt potrivite pentru tine. Mare ajutor în acest lucru - instinctul tau, care iti spune ce mirosi, ceea ce este absolut şi nu se potriveste.

Un sfat: nu va grabiti imediat la uleiuri exotice, cu miros de care nu sunteţi familiarizat. Este posibil ca primul lor parfum, veţi găsi neplăcute. Acest sentiment poate fi asemănat cu sentimentul, atunci când oamenii au băut înainte de un vin dulce, pentru prima dată încearcă să se usuce vin. Fiind neobişnuită pentru că nu poate veni la gust. Dar aceasta nu înseamnă că produsul în sine este rea, - doar un gust pentru că încă nu a adaptat. Aceasta va evolua treptat, în cazul în care a abordat din atenţia şi Terpeniem. Prin urmare, incepatori in aromoterapie sunt, de obicei, sfătuiţi să nu miros de lemn de trandafir, iar mirosul de menta, mai intuitiv, mai familiare şi, prin urmare, eficiente.

Punerea Dvs. set aromatice de prim ajutor, trebuie să fie considerată o caracteristică fericit de uleiuri esenţiale: acestea au efecte multiple, precum şi prin achiziţionarea de o sticlă, puteţi primi fonduri de la mai multe probleme.

De exemplu, mandarine, care a fost mentionata ca ulei antidepresive, stimulează, de asemenea asimilare a unor vitamine şi promovează auto-reglementare organism, care ne permite să le atribuie la categoria de ulei-imunomodulatoare. Immunostimulant lămâie ajută să facă mai mult şi viruşi. Juniper nu este restaurează numai de apărare ale organismului, dar elimină, de asemenea, inflamaţie. Scortisoara nu este doar cald, dar are, de asemenea, un efect bronchodilatory ...

În plus, toate uleiurile, în plus faţă efectelor sezoniere (în acest caz, toamna-iarna) au proprietăţi care vor fi utile în orice moment al anului. Ei consolidarea părul, unghiile, pielea netezită şi îi odihnit aspect, contribui la eliminarea celulitei ... Cu toate acestea, aceste subiecte portalul nostru va oferi o mult mai multă atenţie.

http://www.chaskor.ru/p.php?id=981

Sâmbătă, 10 ianuarie 2009
Vizualizări: 2968

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
880
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
394
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
316