--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vis de armonieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Tehnologie şi Natura

Maşini câştigat natura şi ne inghita, creatorii lor. Problema este că avem ceva în viaţă. Oasele şi carnea. Pentru a supravieţui, trebuie să fie reglate pe ritm al universului, mai degrabă decât la ştiri sau de congestie.

Acesta este motivul pentru intoarcerea la natura ne oferă statelor extaz.

Toată lumea are un astfel de câteva amintiri, care sunt stocate în inima ca bijuterii. Prin urmare, oamenii au tendinţa de a ajunge acolo, în cazul în care nu există nici un zgomot de maşini, lămpi de lumină. Prin urmare, în grădini japoneze lor recrea migală sălbatice, nu linii drepte şi modele geometrice precise. "Ca căi directe merge spiritele celor morti" - spun ei, de stabilire în căile de lichidare de bolovani plat. Când ne aflăm în peisajul natural, atragem elemente de rezistenta - soare, pământ, apă, vânt. Şi apoi ne întoarcem înapoi la colibri caseta de piatră. "De ce se intampla - se cer de fiecare dată - de ce trebuie să mă întorc din nou?"

Pentru ca orasul - patria mea. Este ce în ce mai toxice, dar nu pot să-l părăsească, fără a face încercări de a salva. Două evenimente au avut omului modern, mai ales cetăţean: tehnologie şi de divertisment. Schimbarea tehnologiei treptat oraş, uneori pentru o mai bună, din păcate, cele mai multe ori - dimpotrivă. Entertainment, care cu ajutorul tehnologiei la dispoziţia tuturor, să împiedice o persoană să realizeze adevărul - în lume şi în propriul cap. Când aceste două veni împreună invadator, situaţia este şi mai confuz. Doar citit ştirea că oamenii de ştiinţă au găsit: compuşi chimici folosite în viaţa de zi cu zi, cât şi ca îngrăşământ (în special pesticide), de sex masculin Feminizata. Scăderea numărului de hormoni de sex masculin, reduce dimensiunea organelor sexuale, nivelul de funcţionare a acestora. Mai jos sunt clipuri articole de ştiri referitoare la acest subiect, inclusiv vestea că pesticidele sunt absolut inofensive - cercetatorii au examinat animale hrănite plantele cultivate cu îngrăşăminte chimice şi fără, şi nu a găsit nici o diferenţă. Este evident că cineva din aceste două grupuri de oameni de ştiinţă în eroare, nu acelaşi lucru poate fi atât de inofensive şi pesticide periculoase. Dar ceea ce despre noi oameni obişnuiţi care nu au la îndemână domeniile şi animale pentru propria experimentul lor? Scuipat şi să uitaţi, ceea ce face majoritatea?

Un alt exemplu: de a începe să vorbesc cu oamenii care nu doresc să stea ore în şir la un computer, astfel încât să nu anvelope ochii şi să nu fie supuse la radiaţii. Ca răspuns la auzi: "Da, monitorul este plat, el nu radiaza, uita despre asta. Calculatoare sine emite mult mai puternic. " Cumva, nu pot auzi în aceste cuvinte un strigăt de disperare, pentru că omul pare a spune: "Da, stiu ca e rau, dar nu sunt dăunătoare mai multe lucruri, si au unde sa te duci, asa ca uita ca este mai bine în unele goale palavrageala, sau vedea televizor.

Visez la momentul în care tehnologia va fi limitată la necesitatea şi oamenii vor şti despre ce alegere el face atunci când decide să-l tina pe la cabana sau computerul de acasă.

Printre panteonul de divinităţi budiste nu este doar un bun şi milostiv Buddha, există găsit ponosită femeie poartă un colier de cranii, inarmati cu o sabie sau pumnal gol. Acestea sunt renumite pentru grevă de precizie, care taie prin crearea de orice lucru sau să eterne şi efemere. Putrezirii, să fie distruse să strălucească pentru totdeauna. Oricine poate învăţa această calificare taie precis. Pot încerca să deţină această linie de demarcaţie şi împart cadouri de ştiinţă la utile şi dăunătoare pentru sănătatea umană. Ca orice creatie a lui Dumnezeu, chiar create de oameni, tehnologia nu este un rău absolut, deoarece unele sectanţi, paşaport şi arderea departe în regiune înapoiată. Dar sunt umaneDa, şi cu cuvintele lor: practic orice mecanism care functioneaza pe baza de energie electrică, variind de la becuri creează un câmp electromagnetic în jurul său, care este în rezonanţă cu câmpul electromagnetic drepturilor omului şi distruge treptat. Prin urmare, orice mecanism de vătămare ... dar, uneori, beneficiile muncii sale decât rău, deci nu este nevoie să distrugă maşina, aveţi posibilitatea să limiteze folosirea acestora în viaţa lor rezonabil. În plus, campul energetic uman şi pot fi recuperate în perioadele de repaus.

În mediul de acasă este cel mai bine pentru a evita aparate constant de lucru, şi dacă acestea sunt absolut necesare, nu stai cu ei pentru mult timp. Printre cele mai distructive simple electrice cei a căror activitate este însoţită de zgomot: pompe, frigidere. De zgomot - aceasta este, de asemenea, valuri care rezonează cu domeniul drepturilor. O idee buna pentru a reduce treptat de timp, atunci când ne uităm la ecran - fie că este vorba monitor sau TV. Nu purtaţi-l pe dispozitivele lor, în special de telefon: Mobil fonit telefon mult mai mult decât un dispozitiv simplu, este pentru că trimite mesajul şi o acceptă, că este, funcţia sa este asociată cu radiaţii puternice. Am confirmat faptul că utilizarea frecventă a unui astfel de telefon poate provoca cancer la creier, glandele salivare şi în alte domenii adiacente, la ureche, a capului. Pentru o deosebit de periculos şi poate include cuptoare cu microunde, care emit dreptul lor, precum şi vibraţiile lor satura alimentare pe care le pregătesc.

O casnic inamic al doilea - chimice de uz casnic. Din păcate, orice compus chimic artificial este dăunătoare, coloranţi, "identice cu" natural, mai devreme sau mai târziu duce la alergii, diabet şi alte complicaţii de sănătate. Doar ca, cu dispozitive, uneori, există mai mult bine decât rău. Deşi produsele alimentare este, desigur, trebuie să fie libere de ingrediente artificiale, droguri sintetice au salvat şi va salva mai mult de o viaţă.

Deci, alimente - nu chimice, medicamente - cu chimia, dacă nu în acest fel. Rămâne de chimice de uz casnic. Ea se descurcă cu sarcina de curăţare, dar am făcut respire! Cel puţin, cei care suferă de alergii, migrene, astm bronşic şi alte probleme respiratorii trebuie să evite chimice de uz casnic, sau de a dobândi compuşi care nu conţin substanţe artificiale - acestea sunt vândute chiar de la Moscova.

În mediul social există puţine putem face, dar aş dori să fie în jurul unei publicitate mai mici - violenţa de vedere si auz. Mai ales trist, atunci când o intorsatura de publicitate difuzate în tren sau microbuz, - să se înece informatii nedorite, putem transforma doar aparatul propriu - un jucător sau telefon. Este o lege care limitează numărul de publicitate vizuală în locuri publice şi interzic sunet.

jumătate Internet umplut cu orice prostii, care este deosebit de periculoasă pentru copii şi tineri ... aş dori să împartă site-uri pe categorii şi introduceţi o procedură specială de acces la pornoresursam ...

Am dori, de asemenea, pentru a evita expunerea inutilă - acum, de exemplu, în Domodedovo toţi pasagerii sunt X-ray. Desigur, la X-ray este mai uşor decât căutarea, dar s-au milă de oameni! Prin ele însele, zboruri au fost plină cu o doză de radiaţie, şi, probabil, pentru un sunet de reflecţie, această creştere a dozei nu ar fi în valoare. În plus, au existat avioane, în care fiecare persoană are ecran propriu - este montat în partea din spate a scaunului înainte. El expune fata radiaţii umane, dar în spatele capului, este la fel! În plus, acesta nu poate fi dezactivat! Acest serviciu obsesivă a servit ca o creştere a confortului pasagerilor.

Aerul este necesar pentru oameni. Şi aş dori să strice mai puţin de eşapament şi a emisiilor de plante toxice. În corectitudine aş dori să reţineţi că dezvoltarea nanotehnologiei ar putea duce la o schimbare radicală în filtru de evacuare de gaze - creează un nou tip de filşanţ, care funcţionează la 3 ori mai bine decât cel vechi, şi ocupă mai puţin spaţiu. Pentru mai puţin poluante de reciclare a deşeurilor de la, pentru a reduce costurile de producţie - utilizarea metodelor vechi: Wrap în loc de produse din hârtie polietilenă, de exemplu.

toast meu de Anul Nou la această temă: Să doua cerinţă a ştiinţei moderne, după nano "va deveni" eco "! Pentru fiecare Devays noi ar putea lăuda cantitate mai mică de radiaţii, vibraţiile şi zgomotul. Pentru oamenii să înveţe mai puţin gunoi şi stau la ecrane şi mai intampla in natura. Că oamenii ar putea trăi şi de a lucra pe teren.

Odată ce am întrebat profesorul, B.K.S. Iyengar, care este lumea noastră. El a răspuns: "Ori de câte ori bate vantul" - şi-şi plimbă mîna dintr-o parte in alta. Deci, haideţi să creeze un vânt care ne va întinde de unde am vrut să fie!

Iulia Makarova
http://www.chaskor.ru/p.php?id=2222

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 16 ianuarie 2009 9:49
Vizualizări: 2242

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
296
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
300
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
104
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
247