«Vreau aşa de mult pentru sănătate nu se va opri …». Desenati imaginea de sănătate.

/ Vizionări: 6848

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vrem ceva. Viaţa noastră - Lanţul de dorintele in realitate ei întotdeauna aduce bucurie, şi speră punctate. În sfârşit, avem emotii negative.

De ce multe dintre visele noastre nu devin realitate? Ce facem greşit?

Luaţi în considerare un exemplu simplu - vrem să-l cunoşti răsăritul soarelui.
În acelaşi timp, suntem şedinţei într-o cameră întunecată şi obturare toate draperiile, şi chiar mai bine - şedinţa din metrou, asteptand trenul.
Sau am iesit, salut soarele în vest.
Sau putem aştepta el la noapte, puteţi chiar polare.
Sau ochii închişi, încă şi a legat o banderolă neagră.
Care sunt şansele noastre de succes?
Este clar că acţiunile noastre sunt absurde? Iar soarele nu ajunge la noi?
Singurul mod prin care ne va conduce la rezultatul - este de aşteptare pentru soare, în cazul în care ea se ridică. Ceea ce ne dă posibilitatea de a atinge acest obiectiv? Adevărata cunoaştere de galben astru noastre, lipsa de convingeri false.
În acest caz, adevărul este că puteţi vedea răsăritul soarelui dimineaţa devreme, ziua senin la orizont, care nu umbri. Şi ea se ridică în partea de est.


De ce în viaţă, oamenii acţionează deseori ca şi în cazul în care trăiesc în Ţara Minunilor? - Este acolo pentru a ajunge la scop, aveţi nevoie pentru a merge în direcţia opusă.
Nu este nevoie să mergi departe - toată lumea vrea să fie sănătoşi. Nu sunteţi de acord? Dar pentru unii motiv toate bolile incurabile mai mult, decese depăşeşte naşteri, şi procentul de nou-născuţi sănătoşi, se apropie de zero. Nu puteţi merge - începe cu tine însuţi, cu anturajul dumneavoastră. Există în jurul tău cel puţin o persoană complet sănătoasă?

În cercul meu de oameni nu. Dar situatia este sumbra - fete tinere 20-25 ani (prietenii mei) au deja mai multe boli cronice, şi a avut mai multe operatii, uneori, pe de corpurile femeilor, răceli au devenit norma, iar stomacul clipi în fiecare secundă.

În acest context, mă uit foarte sănătos, cu toate că viaţa mea, educaţia mea, de asemenea, rasfatata de stat din corpul meu - curbura coloanei vertebrale, ceea ce face dureri de cap periodice problematice dintii, parul si pielea. Acum trebuie să acorde o atenţie mult la recuperare, dar ca ar fi frumos dacă de la naşterea foarte de tot meu acţiuni au fost vizează consolidarea sănătăţii, mai degrabă decât de încercare puterea de a corpului - de cate ori rezista?

De ce aşa? Cauza stării de sănătate, vom începe să întreb atunci când este ondularea la revedere de la noi cu mâna lui şi nu ne permite să trăiască în plăcerea lui. Pentru că acţiunile noastre sunt bazate pe convingeri false, dar acum informaţii privind stilurile de viaţă sănătos, mai mult decât suficient.

Să ne întoarcem la specificul - face o imagine reala SĂNĂTATE.

Aerul curat şi apă. Esti inca imagina ce este? Aroma de padure dupa ploaie, mirosul de ciuperci sau scăzut frunze, flori de copaci - Cât de des îl inhalaţi? Apa curată este un izvor, un lac de pădure se răcească disponibile pentru tine? Cât de des vă plimbare, parc, cel puţin? Dar această componentă a sănătăţii noastre!

Mulţi oameni se plâng despre ecologie, spun ei, avem deja o planetă murdar, munca noastră - pentru a supravieţui, să ia viaţa de la toate cele bune, trecând pe murdăria prin moştenire copiilor lor. Pretind a fi neajutorat.

Între timp, uita-te atent la viata ta - cât de mult produce personal gunoi? Problema principală a oraşelor mari acum - depozitul de deşeuri municipale, materiale de bază, creează o problemă - plastic şi celofan.

Practic, fiecare persoană de pe pământ încearcă să degradeze mediul său (chiar dacă acesta susţine altfel) - Esti folosind pungi? Ai cumpăra băuturi în plastic? Ei au aruncat cu cel puţin o dată un aspirator vechi? Ei au facut reparatii?

Deci, cu cine ar trebui să înceapă de îmbunătăţire a mediului?

Nu vreau să spun că aveţi toate aceste "kaki", iar eu - "alb şi pufos. Da, amyshu aer curat, bea apa din put, am trăi într-un punct de vedere ecologic curate (relativ) loc. Dar până acum că eu nu pot rezolva problema de eliminare a deşeurilor lor, deşi pasă de acest lucru. deşeuri alimentare fertiliza paturi mea de legume, cumpărarea de plastic şi celofan, am redus la minim, încercaţi să se gândească la achiziţiile lor - chiar am nevoie sau este un alt moft? Non-deşeuri alimentare (nu multe) am insuflat în zona lor sau deduce - până la o modalitate mai bună de care nu pot vedea.

Asta numai în satul nostru grămezi de gunoi în pădure crească, iaz aproape de casa mea sa transformat într-un depozit de deşeuri (gunoi care nu sunt luate dintr-central). Şi aceşti oameni se plâng de mediu. Şi pe răni sale.

Stii anecdotă despre Vovochka? "În cazul în care minte, unde este logica?"
Probabil ştiţi deja ce să fac cu gunoiul lor. Spune-ne si impreuna vom urma exemplul dumneavoastră.

Produse naturale. Ei sunt cei care au crescut pe teren, fără a adăuga produse chimice şi otrăvuri, de preferinţă în stare proaspătă. Legume, fructe, fructe de padure, seminţe, nuci, condimente. Acestea sunt alimente noastre, ele ne dau energie, sanatate, buna dispozitie, capacitatea de a gândi şi de a crea. Aceste produse sunt gustoase şi oferă plăcere fără aditivi, sosuri, maioneza.
Tot restul - nu e mâncare! Acest material este pentru zguri şi sărurile, creşteri diverse, tumori, pietre, colonii de paraziţi în corpul nostru. Dacă aveţi oricare dintre elementele de mai sus, acest lucru înseamnă - "Tu, prietenul meu, ceva ce nu mănânci!"

Uită-te la meniul lor - în ce scop lucrezi? Serios?
În regimul alimentar al sătenilor colegii mei, de exemplu - mezeluri, carne (în cantităţi mari), chifle, prajite si afumate, şi vorbe de clacă, desigur. Aceasta este în ciuda faptului că trăiesc pe pământ, şi pot utiliza produsele lor.
Rezultatul? Toate femeile sunt obezi şi rău (fără excepţii), toate de mai mulţi ani de "netratate", pastile care, schimbarea clinica pentru clinica. Dar pentru unii motiv toate de sănătate se deteriorează.

Din nou, despre mine. Nu am decis să pună capăt problemei de a avea grija de sanatatea lor.
Am posibilitatea să mănânce propria lor legume si fructe, lângă pădure - vă rugăm, ciuperci şi fructe de padure. Nu vreau carne, alcool, prăjituri şi cafea - un singur gând despre aceste produse este dezgustator - îmi imaginez bine ceea ce a energiei negative pe care le transporta. Aceasta sa întâmplat cu mine acest lucru peste noapte, după ce m-am gândit despre sensul vieţii.

Dar ..., de asemenea, există obstacole. Îmi place dulce şi periodic (de obicei, în primăvara şi toamna), pauze în vafelki şi covrigi, ciocolata rare. În aceste perioade nu mă fereşte, mânca doar până doriţi, şi am crezut că preţuiesc a modului de a opri doresc tot felul de prostii. Aceste perioade dura până la o lună, apoi dorinţa de a mânca rahat merge, iar eu curat corpul meu.

Cum se rezolva problema cu alimente o dată pentru totdeauna că nu mai vrut niciodată nimic inutile la corpul meu - nu ştiu. Deşi am observat că, dacă nu am merge în oraş, am fost pe aer, mananca multe fructe si nu se uita la reclamele produselor alimentare "delicatese" - tot felul de gunoaie nu vreau.

Poate că aveţi deja o reţetă dorinte utilitati - actiune, iar vremurile bune nu intoarce la tine! Poate cu tine, voi da covrigi lor la inamic!


Activitatea fizică. Am nevoie să vorbim despre utilitatea ei?
O femeie cu spatele drept, capul a avut loc înalt, subţire şi flexibil, energic şi plin de viaţă - nu este admirabil bărbaţi? Şi invidia altor femei?

Sau esti o grăsime şi stîngace?

Şi din nou despre mine. Ultimii doi ani, în fiecare zi am încerca în fiecare zi pentru a muta - de tarifare, dans, gimnastică, înot, grădinărit sau pur şi simplu de mers pe jos. Rezultatul - un frumos corp flexibil. Acum, corpul meu este un stimulent pentru a continua să îşi exercite - un astfel de rezultat nu vreau să pierd. Uneori face pauze atunci când plictisit un program, caut ceva nou. Dar, înapoi la, imobilizat la pat de viaţă vechi nu mai doresc.

Nu vă grăbiţi să mă forţa să urmeze acest mod de sănătate - Violenţa împotrivaîn sine nu va aduce rezultate pozitive. Gândeşte-te - Ce înseamnă pentru sanatatea ta? Ce ai schimba in stilul tău de viaţă? Şi fără ceva până când nu se poate face fără?

Şi a face un pas mic - usor pentru tine. Şi să vă asiguraţi că se laudă - pentru că eşti pe drumul cel bun! Tu eşti doar umnichka minunat care doresc să fie cu adevărat sănătoşi.

Soft intrarea treptată în sănătate conscious şi vă va oferi o sănătate reală. Nu vă aşteptaţi la rezultate rapide si nu te certa pentru abateri de la imaginea lor de sănătate - este o ocazie pentru încă o dată să vă asiguraţi că te duci pe calea dreapta. Veţi il vrei inapoi. Din nou şi din nou.

Şi cine ştie, poate în câţiva ani, în urma calea de sănătate de paşi mici, veţi găsi brusc te intr-o casa de vis pe malul lacului lângă preferat?

Kandalova Tatiana
prin trimiterea de "fericirea femei. Pas cu pas
www.subscribe.ru / catalog / home.woman.lubimaya
Sursa: http://skazka.nsk.ru/

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137