ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vrei să scapi de stres? Scrie poezie!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oamenii de stiinta din California au dovedit că, pentru a scrie poezie şi cântece este incredibil de util pentru sănătatea umană. În timpul scris poezie sau proză imbunatateste functionarea creierului şi starea emoţională.

Ei au recrutat un grup de voluntari, dintre care mulţi au fost într-o condiţie foarte nervos, şi a cerut acestor oameni pentru a descrie problemele lor pe hârtie. Efectul de non-conventionale aceste terapii a depăşit toate aşteptările. De exemplu, a respins în dragoste, compun poezii despre rupt inima lui, nu mai este atât de singur.

Iar cei de voluntari care au suferit de diverse fobii, exprimându-şi temerile lor în rimă, mult mai puţin începe să se teamă şi panică. În cazul în care rezultatele experimentului complet dependentă de modul în care pacientul are un talent poetic.

Potrivit medicilor, descriind problemele lor pe hârtie, imediat omul scapă de emoţii negative. În plus, cu oameni vizibil calmeaza si relaxeaza.

Se pare, capacitatea de a scrie poezie poate salva oameni de la mai multe fobii si anxietate socială.

Faptul este că în timpul scris poezii, cântece sau să lucreze proza este slăbit zona din creier responsabile de dezechilibru emoţional. În acelaşi timp, activează o parte diferită a creierului responsabile de auto-control.

Acum oamenii de stiinta, pe baza datelor planul de a dezvolta o terapie specifică pentru a trata fobii, a scăpa de stres, tristete si anxietate. Prima experienta de o astfel de terapie este de succes.
Oamenii de stiinta au ajutat multi oameni sa scape de Arachnophobia (teama de paianjeni). Experţii au fost rugaţi să pacienţi în fiecare zi pe suport de hârtie pentru a descrie sentimentele pe care le experienţă, atunci când vor vedea păianjeni. După ceva timp, multe dintre ele sunt sau au fost frică de aceste animale este mai mic sau complet scăpa de fobii.

Vineri, 20 februarie 2009
Vizualizări: 2763

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
68
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
31
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
60
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
106