ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Închisoarea, unde deţinuţii îşi cresc singuri produsele alimentare

În acest penitenciar, deţinuţii muncesc în fiecare zi, primesc salariu, îşi reduc termenele de detenţie şi cresc produse alimentare, care sînt folosite şi în scopuri caritabile.

În închisoarea, amplasată în oraşul brazilian Uberlandia, deţinuţii cultivă şi cresc produsele alimentare. Mai mult penitenciarul are propria livadă.

În fiecare lună aici se produc peste 400 de lăzi cu legume, ce permite implicarea a 15-25 de deţinuţi pe zi. De asemenea, acolo este utilizat un sistem special de colectare a apei de ploaie, folosită ulterior pentru irigarea culturilor. Această activitate, potrivit autorităţilor, reduce cu 1% nivelul infracţionalităţii printre deţinuţii.

Aici sînt cultivate salata, varza, rucola, castraveţi, broccoli, muştar, unele plante medicinale şi copaci fructiferi. Potrivit şefului penitenciarului Hose Fransisco Pereiea, securitatea în penitenciar a fost sporită datorită activităţii deţinuţilor în grădină.

Condamnaţii primesc cîte 591 de lire braziliene pe lună (circa $160), în plus, ei îşi reduc şi termenul de detenţie.

10% din producţie este transportată în regiunile sărace ale Uberlandiei şi a altor oraşe vecine, precum şi se acordă gratuit familiilor ce locuiesc în apropierea închisorii.

В этой тюрме заключенные выращивают свои собственные продукты питания

В этой тюрме заключенные выращивают свои собственные продукты питания

 

Sursa: rodovid.me

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 21 iunie 2016 15:00
Vizualizări: 1214

Citiţi de asemenea

    Secolul XX a trecut sub lozinca: "Noi nu putem aştepta favoruri de la natură. Scopul nostru este de a le l...
8477
"Dacă sînteți în depresie, înseamnă trăiți cu trecutul. Dacă sînteți îngrijorat, înseamnă că trăiți cu viitorul. Dacă sî...
335
Fundația pentru Dezvoltare Ecologică ECODAVA din Republica Moldova a realizat o acțiune ecologică în preajma lacului din...
335
Cosmoprof Worldwide Bologna este una dintre cele mai mari expoziții B2B dedicate industriei frumuseții, în cadrul căreia...
667