ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Înfometarea timp de o zi – un puternic remediu

Cel mai potrivit este să începeți această practică prin înfometarea timp de o zi. Înfometarea timp de o zi vă ca ajuta să vă mențineți fără hrană măcar pe un anumit timp, fapt ce pentru majoritatea oamenilor de pe planeta noastră este un miracol. Desigur, puteți să țineți foame o perioadă îndelungată, însă fără experiență și o monitorizare din partea medicului nu trebuie să faceți acest lucru. Înfometarea de o zi constituie un remediu de asanare foarte puternic. Acesta sporește imunitatea, contribuie la purificarea și întinerirea organismului. Totodată, înfometările regulate de o zi vă vor învăța cum să ieșiți corect din înfometare, să controlați simțul foamei și va forma o percepție corectă față de alimente. Termenul minim de adaptare – o lună. Cel dorit – 3 luni.

Tehnica practicării

În orice activitate pe care o începeți pentru prima dată, este importantă atitudinea. De aceea, timp de o săptămînă concentrați-vă asupra evenimentului. Stabiliți data și planificați-vă activitățile astfel, încît să nu vă împiedice nimic în acea zi. La fiecare masă gîndiți-vă la evenimentul ce vă așteaptă și încercați să vă mențineți apetitul. În fiecare seară, înainte de somn, concentrați-vă, gîndiți-vă că urmează să săvîrșiți această mică faptă eroică. Încercați să vă convingeți rudele în necesitatea și utilitatea acestui pas, măcar din poziția unui mod de viață sănătos. Aceasta vă va ajuta să îndepliniți mai ușor cele planificate.

Cu o zi înainte de înfometare nu mîncați mult, nu consumați alcool. Următoarea zi o veți petrece fără mîncare, iar asta înseamnă timp liber berechet. De aceea dacă țineți foame pentru prima dată, încercați să vă găsiți ocupație. Cel mai bine, dacă vor fi activități în aer liber, la vilă, în pădure, dar puteți să petreceți această zi și acasă. Nu țineți prima înfometare la lucru. Atenția sporită asupra persoanei Dvs. ar putea doar să dăuneze scopului dorit, în plus, por apărea dureri de cap, amețeli, slăbiciuni, dispoziție proastă, miros din urît din gură, ceea ce poate influența asupra relațiilor cu cei din jur și îngreuna procesul de înfometare. Ulterior, puteți să practicați înfometarea și la serviciu, însă prima dată e bine să o faceți într-o zi liberă.

Străduiți-vă să beți mai multă apă, simplă, fără adausuri. Însă dacă sînteți atît de legați de mîncare încît nu puteți fizic să suportați, atunci adăugați puțină miere în apă – o linguriță la un pahar cu apă. Țineți minte că cel mai important lucru în procesul de înfometare este schimbarea viziunii asupra lumii, asupra persoanei Dvs., schimbarea stereotipurilor, adică manipularea cu propria conștiință. Și doar în al doilea rînd – impactul benefic asupra corpului, fapt ce este o consecință a primei acțiuni.

În prima zi de foame e bine să faceți clismă, respirație curativă, să faceți asane, exerciții fizice simple, băi de apă și alte proceduri SPA. Important e să nu faceți supraefort. Seara, încheiați înfometarea, faceți duș și luați cina. Cina trebuie să fie ușoară – o salată și ceai. A doua zi, alimentația poate fi obișnuită, dar străduiți-vă să nu faceți abuz. Dacă vă simțiți destul de ușor, atunci amînați salata și ceaiul pentru dejunul din ziua următoare. Astfel, veți avea deja 36 de ore de înfometare. Dacă nici dimineața nu veți simți nevoia de a mînca, atunci, puteți să țineți foame pînă seara, adică 48 de ore, iar dacă pînă în dimineața următoare- atunci două zile.

Cu o experiență suficientă și constituția corespunzătoare, puteți ține și foame uscată – adică să nu consumați nici apă. Orice om poate trăi fără mîncare și apă cîteva zile și doar ignoranța noastră ne face să murim de frică într-un timp atît de scurt.

Cum să ieșiți din înfometare

În timpul înfometării complete, dacă doriți, puteți adăuga în apa distilată 1/3 de linguriță de miere și 1 linguriță de suc de lămîie. Acest fapt va face apa mai plăcută și dizolvă toxinele și mucozitatea. La sfărșitul primei zile de înfometare prima masă trebuie să fie o salată din legume proaspete, în special, din morcov ras și varză, la care puteți adăuga suc de lămîie sau portocală. Această salată acționează ca o mătură asupra intestinului. După aceasta, puteți mînca legume fierte, de exemplu, roșii înăbușite. Ele nu formează acizi, dacă nu veți adăuga zahăr și pîine. Puteți mînca verdeață – spanac, dovleac, varză, țelină sau păstări.

Niciodată nu trebuie să întrerupeți foamea cu carne, pește, cașcaval, nuci sau semințe. Timp de 2 zile nu mîncați mîncare acidă.

Ținerea curei de foame în fiecare săptămînă va conduce la schimbări esențiale, atît în organismul vostru, cît și în atitudinea față de lumea înconjurătoare. Însă nu așteptați de la înfometările de o zi schimbări radicale în conștiință, energetică și sănătate. Acestea se obțin în timpul practicării îndelungate a curei de foame.

 

Sursa: rus-health.info

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
94
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
98
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
206
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
79