ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Zece reţete de tineret.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În limba rusă şi turcă Ariadne's thread termina mai repede: dupa 67 de ani. Nigerieni şi somalezi şi mai devreme - in aproximativ 47 de ani. Cum să vă păstraţi tineri? Răspunsul la această întrebare a găsit un grup international de medici, psihologi şi nutriţionişti. Ei au dezvoltat "Zece Porunci" - tineri retete, care formează baza unui stil de viaţă sănătos, după care vom fi capabili să extindă şi să facă mai plăcută existenţa noastră pământească.


Porunca mod de viaţă sănătos 1: nu browser-ul! În loc de 2.500 de calorii conţinut de obicei, cu 1.500. În acest fel vă asigura descărcarea celulele lor şi să sprijine activitatea lor. Celulele sunt reînnoite rapid, organismul devine mai puţin sensibile la boli. Mananca echilibrat: nu mananca mult si nu prea putin.

2 Porunca a doua: meniul trebuie sa se potriveasca de varsta ta. Într-o de ani, 30 femei apar primele riduri mai târziu, dacă acestea vor mânca ficat în mod regulat şi nuci. Oamenii de peste patruzeci de ani de beta-caroten este util. După 50 de ani în formă de calciu păstrează oase, şi magneziu - inima. Bărbaţii de peste patruzeci de seleniu nevoie conţinute în brânză şi rinichilor. Seleniul contribuie la diluarea stres. După cincizeci de peşte mănâncă, vom proteja inima si vasele de sange.

Treia porunca: locul de muncă este un element important al unui stil de viaţă sănătos. Încercaţi să găsiţi un loc de muncă potrivit pentru tine! Locul de Muncă promovează tineretii, a spus franceză. Oricine care nu lucrează, arată cinci ani mai în vârstă. Unele profesii, în funcţie de sociologi, ajută la păstrarea tinereţii. Acestea includ dirijor profesionist, filosof, artist si preot.

Porunca 4-lea: să găseşti o pereche! Dragoste şi sensibilitate sunt cel mai bun remediu impotriva imbatranirii. Când un om în dragoste, corpul său produce endorfine hormon, care este, de asemenea, numit hormon al fericirii. Acesta intareste sistemul imunitar.

5-porunca: toate au propriile lor punct de vedere. Constient persoană care locuieşte mult mai puţin deprimat şi, uneori, deprimat decât cei care pasiv derivă.

Porunca 6-lea: misca! Chiar si opt minute de educaţie fizică sau zi de sport să trăiască mai mult. În cursul deplasării lansat hormoni de creştere, a căror producţie este deosebit de redusă după treizeci de ani.

Porunca a 7-lea: "sleep" într-o cameră rece! Am dovedi: cine doarme la 17-18 de grade pentru sejururi mai lungi tineri. Motivul este că metabolismul şi manifestarea de vârstă depinde de asemenea de temperatura mediului ambiant.

Porunca a 8-lea: din timp în timp, răsfăţa! Uneori, în ciuda tuturor recomandări cu privire la stil de viaţă sănătos vă permite o bucăţică gustoasă.

Porunca 9-lea: nu suprima întotdeauna furie în tine! Cei care în mod constant el însuşi reproşuri, în loc să spună că el este doliu, şi, uneori, chiar pariu, să facă schimb de opinii cu alte persoane sunt mai sensibile la orice boală, inclusiv tumori maligne. Conform rezultatelor de testare internaţionale, 64 la sută din respondenţi suferă de cancer, este întotdeauna suprima furia în el.

Porunca a 10-lea: Train creier! Din când în când, face puzzle-uri de cuvinte încrucişate, juca jocuri de grup necesită activitatea mentală, să înveţe limbi străine. Mentale aritmetice, nu doar un calculator. Forţarea creier de lucrări, ne este încetinită de degradare vârsta de facultăţi mintale, în timp ce activarea simultan activitatea inimii, sistemului circulator si metabolismul.

Luni, 11 februarie 2008
Vizualizări: 2418

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
114
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
69
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
214
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
182