ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Zece secrete de fericireAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

psihologi britanici ne dau 10 sfaturi pentru a ne ajuta face cu suprasarcină emoţională şi să devină mai fericiţi. Încercaţi?

1. Cel mai simplu mod de a scăpa de sentimentul de anxietate opresive şi de a îmbunătăţi starea de spirit - este să îndeplinească un vechi prieten, pe care nu aţi văzut şi cu whom've pierdut cu touch. Într-adevăr, amintesc de trecut, pentru a afla despre vechi prieteni, colegi, colegii sau piatra spălate, astfel de experiente sunt foarte tonifiat.

2. A se vedea comedie. Totuşi, această metodă ar distrage atenţia de la gânduri grele pentru mult timp.

3. Exerciţii pentru o jumătate de oră de trei ori pe săptămână. Despre musculare bucurie ", şi producţia de endorfine in timpul antrenamentelor fizice - hormoni responsabil pentru buna dispozitie, acum toată lumea ştie. Dar se dovedeşte, sport, chiar şi pentru a reduce producerea de hormoni de stres si ajuta la a controla mai bine emotiile.

4. În vreme insorita ar trebui să facă cel puţin o plimbare de 20 minute. Acest timp este suficient ca organismul a fost capabil să dezvolte un hormon de creştere serotoninei-spirit.

5. Reducerea de vizionare TV la jumătate. Psihologii cred că şi regulate scaunul prelungit la televizor nu distrage atenţia de la probleme de ordin psihologic, şi, dimpotrivă, contribuie la starea alarmante.

6. Dacă nu există bani pentru achiziţii scumpe, razuite împreună lor bilet la film, un concert, o expoziţie neobişnuită ... "eliberarea vă va permite să dobândească noi competenţe şi să câştige noi experiente. Şi este foarte "la înălţime!

7. Găsiţi un hobby, o ocupaţie nouă, care necesită de activism şi responsabilitate socială. Bine, astfel încât această profesie să ieşi din casă şi a forţat pentru a interacţiona cu oamenii.

8. Comunica cu animale de companie. Soft de companie pielea la o parte - ceea ce ar putea fi mai frumos?

9. Muzică. Acesta este un instrument puternic pentru a învinge emoţiile negative. Relaxant sau, dimpotrivă, ar trebui să asculte muzică optimist şi 10 minute în fiecare zi.

10. Nu urmaţi de ştiri, în general: nu le citesc, nu asculta, nu te uita la TV. Direct pe profesor Schimbării la Faţă. Acest sfat este întotdeauna relevante, dar mai ales - în timpul crizei financiare.

news.mail.ru

Joi, 17 septembrie 2009
Vizualizări: 1660

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
115