ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste 2 exerciții daoiste oferă 100 de efect, tratează rinichii și ajută la slîbit!

Executînd aceste două exerciții foarte simple dar extreme de utile, nu doar veți stimula activitatea corectă a organelor interne, dar și veți obține posibilitatea să scăpați de kilogramele în plus.

Practica daoistă este recomandată tuturor fără excepții. Aceste exerciții sînt utile chiar și pentru cei care au dureri în genunchi. Or, deseori, problemele din genunchi sînt legate de slăbiciunea mușchilor (mai ales ai spatelui) în cazul în care vă mișcați puțin în timpul zilei.

Pașii din Dao

Acest exerciții cu origini orientale vă va scăpa de durerea în spate și genunchi, stimulează activitatea organelor vizuale. Este o metodă de profilaxie a maladiilor renale și hepatice. În plus, mușchi puternici ce creează un relief frumos al picioarelor. Se recomandă persoanelor cu mod sedentar de viață.

Tehnica daoistă constă în mersul în genunchi, fără a se sprijini în mîini. La început, poate genera unele dificultăți și chiar senzații dureroase, dar puteți folosi o cuvertură moale sau saltea pentru a reduce durerea în genunchi. Cu timpul, mușchii vor devenit mai puternici și acest exerciții nu vă va provoca disconfort, ci doar plăcere. E bine să vă ocupați cu ochi închiși, pentru un efect mai mare la concentrare. E suficient să mergeți în genunchi timp de 20 de minute zilnic.

Secretul eficienței tehnicii daoiste constă în faptul că pe genunchi sînt amplasate un șir de puncte de acupunctură, a căror stimulare oferă un asemenea rezultat colosal pentru organismul vostru.

Exercițiul „Cocoșul de aur”

Poziția inițială – în picioare mîinile relaxate, de-a lungul corpului, ochii închiși. Ridicați un picior și încremeniți pentru cîteva minute.

În combinație cu mersul daoist, vă recomandăm încă un exercițiu – statul pe un picior. Principiul acestei tehnici constă în aceeași acțiune asupra punctelor de acupunctură, care se află pe tălpi. Stimularea acestor puncte are un efect pozitiv asupra organelor auzului și vederii, activității glandei tiroide și a cerebelului, responsabil de coordonarea mișcărilor. Acest exercițiu este recomandat persoanelor ce suferă de diabet, gută, radiculită, osteocondroză, precum și în timpul stresului și a dereglărilor emoționale.

Esența exercițiului constă în faptul că stați într-un picior, ca un cocoș, ținînd al doilea picior în are. Corpul trebuie să fie relaxat, mîinile în jos, ochii închiși. Nu deschideți ochii în timpul exercițiului, așa veți putea menține mai bine echilibrul. După două minute, schimbați poziția. Cu timpul, numărul minutelor poate fi majorat. Se recomandă efectuarea exercițiului dimineața, după trezire.

Efectuînd aceste două exerciții simple, dar extrem de utile, nu doar veți stimula activitatea corectă a organelor interne, dar și veți obține posibilitatea de a scăpa de greutatea în plus.

Vineri, 18 ianuarie 2019
Vizualizări: 4965

Citiţi de asemenea

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” au desfășurat o acțiune ecologică în capitală, unde au acumulat circa 50 de sac...
32
Din cele mai vechi timpuri, levănțica era considerată un elixir minune cu proprietăți terapeutice uimitoare. A luat nașt...
32
Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
56
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
341