ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Auto-hipnoza — un instrument pentru a atinge obiectivulAuto-hipnoza - un instrument pentru a atinge obiectivul

 

Creierul uman este unul din misterele neînţelese. Omul aşa şi nu a învăţat cum să-l folosească mai eficient. Multe locuri ascunse ale creierului aşa şi rămân pentru proprietarul lor, un mister. Omul care va găsi cheia la uşă, blocând resursele ascunse ale intelectului, va beneficia de posibilităţi nelimitate. Unele instrumente la omul obişnuit totuşi există. Acesta este auto-hipnoza.
 
Mulţi oameni subestimează auto-hipnoza ca o modalitate de a cădea de acord cu conştiinţa, considerând că rezultatul nu merită efortul. Acest lucru este total greşit. Este suficient să ne amintim ce atenţie acordă sportivii stării lor de spirit înainte de competiţie. Şi de la faptul cum un sportiv a făcut faţă pregătirii psihologice, în mare măsură depinde rezultatul performanţei. Dar aceasta şi este o formă de auto-hipnoză, care permite atingerea obiectivului trasat.
 
Auto-hipnoza nu este ceva efemer şi misterios. Există mecanisme şi modalităţi de a "convinge" creierul.

În primul rând, o condiţie necesară este credinţa în abilităţile personale, credinţa în posibilitatea atingerii scopului. Toată lumea este familiarizată cu efectul placebo, atunci când pacientul se vindecă nu de efectele medicamentelor, ci de credinţa în eficacitatea acestora.
 
Lansarea mecanismului de auto-sugestie nu este dificilă. Construiţi un şir de evenimente logic. De exemplu, aveţi nevoie să învăţaţi o limbă străină. Dvs. vă spuneţi înşivă : "Deocamdată nu am nici un rezultat. De ce? Pentru că trebuie să învăţ mai mult".
 
Apoi, consolidaţi credinţa puternică, că nu puteţi învăţa limba, deoarece îi acordaţi puţin timp. Nu permiteţi nici un fel de îndoială să se strecoare în conştiinţa dvs., este o axiomă.
 
Pentru posesia perfectă a auto-sugestiei, dezvoltaţi imaginaţia. Periodic, încercaţi să obţineţi reacţia organismului la sentimentele dvs. vizuale, auditive. Există o mare varietate de moduri. Având la dispoziţie un astfel de instrument, cum ar fi auto-hipnoza, nu veţi avea obiective de neatins.

 

Autor: Andrei Fedorniak

Sursa: kartinamira.info

Joi, 14 aprilie 2011
Vizualizări: 2994

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
279
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
451
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
329
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
446