ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Două mii de ani în urmă de oameni testate Dumnezeu, acum Dumnezeu analizează oameni.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Dumnezeu este miracole, ca de fructe
Deci crezi despre rădăcina tuturor miracolelor - este doar cunoştinţe.
Alexander Stephan.Pe ambele maluri ale Dunării, la partea de sus şi de jos dintre persoanele care locuiesc in Moldova - descendenţii direcţi ai dacilor (geti), o civilizaţie unică organice, ceea ce duce coborât de la hiperborean. Ei continuă să adere la tradiţiile lor principiile divine ale strămoşilor lor. În aceasta constă puterea lor. Ele nu sunt uşor. Nicăieri pe glob rădăcină de sistem intactă pentru a nu a supravieţuit ţărănimii, ca şi în mai mică (România) şi superioare (modernă Republica Moldova), Republica Moldova.

Nu este ceva mai mult geografic ascunse care nu au de a vorbi (acestea nu sunt foarte uşor).

Şi dacă vă amintiţi epocii sovietice glume incredibil de credulitatea moldovenii despre, care cred tot pe podea, ştiţi că înainte de ultima fatale în cele mai multe sate, nu arsuri ale civilizaţiei moderne (din care raman slabe), sufletele pure ale moldovenilor, amintindu-strămoşi legămintele ţinut cuvântul absolut, şi aşteaptă acelaşi lucru pentru celelalte. În puritate şi sfinţenie în inima, prin urmare, glume. Munca mea de calitate realizate cu 100%, lupta pentru perfectiune (în Europa şi Rusia este un pragmatic apreciat).

Ele sunt modeste şi, deşi a învăţat de timp, nu atât de incredibil de naiv, mai recent, cu bucurie fericit copil deschis catre inima altruistă.
A fi capabil de a discerne, cititorul atent, principalul lucru. Emblema ţării Moldovei - Bison cu o stea cu şase colţuri pe frunte. Caracterul naţional al moldovenilor sunt aceleaşi proprietăţi, şi ce dispunerii animalului: rabdare, munca grea, umilinţă, şi puterea, demnitatea si perseverenta. O stea cu şase colţuri - un simbol a venit peste misterele naturii, spiritualitate. O mulţime de muncă grea şi pe teren, multe dintre ele atât de grav plecat capul, ca steaua a alunecat şi a căzut, şi au devenit tauri. Dar tu, citind aceste randuri ruse, cu excepţia cazului în rândul poporului său nu a făcut într-o varietate de pacienţi şi colegi de nebun? În orice caz, deficienţele sunt o continuare de merit. Vom fi indulgent ca putem fi indulgent cu el şi de a lui.
Si uita-te acum la istorie. În ceea ce Imperiul Roman a cucerit civilizat întregul în epoca modernă a lumii ei - Europa, Marea Britanie, Orientul Mijlociu, Egipt, Africa de Nord - dar la cele mai ilustre nas (doar o cursă de noapte în nordul Mării Adriatice, în bucătării) a trăit oameni neînfrânt de păstori şi agricultori - daci, strămoşii moldovenilor, descendenţii direcţi ai hiperborean. Printre dacii erau o mulţime de nemuritori care detin forta a Naturii, şi pentru că romanii ocolit partea de teren. Proaspete a fost de memorie din martie primul la Roma pentru Dacia, în cazul în care dacii au intrat în chiliile interioare de la Roma, pe dealul Capitoliului călare şi a scăzut la picioarele Domnului din lume "captive comandantul Legiunii fiu. Încoronat Roma şi să plătească, stăpânul lumii, un tribut adus la ciobanii care nu au stabilit o armata regulată, la un moment în care toată lumea îl plătit!

De ce este a doua oară a fost trimis selectat (înţeleg de două ori, ştiind de caracterul dur al acelor timpuri, cele mai feroce) de militari, cu un ordin de pupa, fără a se angaja în conversaţii cu dacii (periculoase), de a ucide toţi oamenii, şi pământurile lor şi soţiile lor să ia o recompensă şi decontare. (Aici acest truc, ştiind-vechi vis vârsta de un om sfânt mic - o sotie, casa, teren). Legionarii, mai simplu, sa spus - ia-ţi visul. Şi a dat un obosit de războaie nesfârşite de soldaţi, dorit de linişte şi pace. Acesta a fost cel mai feroce legionarii - doi legiune de elita.

Într-adevăr Darkness a fost inspirat de promisiunile casuistically-asteptatul libertatea lung.

Când masacru acerbă, bătrânii înţelepţi care au format cifra sacru al dacilor de management, s-au adunat în cadrul Consiliului, şi a ordonat să înceteze Dechebalu regele rezistenţă, care să demonstreze înţelepciunea sa cu privire la următoarelepuţin o dată: "Dacă este înghiŃit, noi, ei pătrundă în spiritul nostru" - onorarea pentru bunul nostru cel mai important al spiritului neînvins Sfânt, ştia că el însuşi ar da sa stii pentru a noastră mântuire în viitor cele mai dificile.

regele Decebal a răspuns bătrânii în aşa fel încât sarcina sa principală, funcţia are protecţia fizică a cetăţenilor săi, dar, să prezinte verdictul înţelept, nu consideră că există mai mult sens să rămână în organism, şi-a dat duhul (de la stânga şi speared o sabie). Lui dreaptă Mauch Ieronim (nonrandomness Yarylo cu slavă, Jeros greacă, eroul, precum şi un om vechi) cu un copil de sex masculin, astfel cum a fost posibil, a intrat în Codrii (Carpathian Forest). Din timp în corpul poporului român trăieşte şi un sentiment de încredere al forţelor iminentă din Moldova.

Violente anterior jignit, pragmatică la Roma pentru 1000 ani interzis menţionarea numelor foarte Duck, Dacia, sub pedeapsa cu moartea. Şi toate numele ordonat să romani. Fosta la momentul respectiv pe acest pământ ţiganilor, intuitiv locuia lângă Superior dacilor nemuritori Energetica, imediat le-a luat pentru a proteja din titlul răi loialitate romani. Prin urmare - "Romale. Roma - om.

Aici, tu, dragă cititorule, deschise şi dispreţul secret pentru români, percepţia este încă în Europa. Faptul că a cucerit, a pledat vasalilor de la Roma dominante regale la domiciliu, de producţie în Europa, surprins (şi care ştiau despre el) sunt de putere fenomenală şi doprezh imbatabil Dacia, pentru noile generaţii, soldafonskim ca sângele amestecat care nu păstrează numele, puterea şi gloria strămoşilor ( care au admirat si invidiat) au fost tratate ca un sânge abject mixte, plebei, pe fundalul a ceea ce le-au păstrat liniile lor, sânge, limba şi numele Britov, saşi, Daci, etc

În onoarea dintre cele mai mari victorii, peste un secol de victorii peste tot în lume, în centrul de la Roma a fost construit Troian coloane maiestuoasă, din marmură, care prezinta cea mai mare placere si stima de sine la Roma această victorie, în comparaţie cu marile lupte cu toate armatele, nu mai puţin feroce decât pro legionari . Dar acest lucru este, cred că cititorul a fost doar un mic paşnică ţară păstori şi agricultori, deşi în vechi, vremuri ea că se numeşte un hiperborean, extins în toată Europa la Munţii Ural, şi a rezidenţilor acesteia vorbesc aceeaşi limbă proto-. Divin uneori abreviată pentru a continua. Şi pe o coloană de marmură de la 23 de orbite Troian triumf roman, cea mai bună mână gravori, ilustrând fragmente de victoria asupra dacilor., În cazul în care cuvintele din urmă sincer simpatizează cu comentatorul în limba engleză a evenimentelor "a prezentat un barbari distorsionat viclean şi trădătoare".

Într-adevăr, istoria oficială, naţionalist-violate de întreaga lume nu ştie un exemplu de odioasa mai mult de acest lucru.

***
Poate cineva cititor de tine, dragă, încercaţi brânză (moldovenească şi brânzeturi româneşti), şi a evaluat ce hrănitoare. Deci, o carte de Alexander Stephan "Carpathia. Zalmokse - zeul prima civilizatie ", care narează istoria dacilor, foarte încăpător, în fiecare cuvânt. Informaţiilor cuprinse în acesta, va da o mulţime de lucru pentru specialişti, exploreaza lumea. Ea, de asemenea, ştie cum să se apere: oamenii din academismului zakosnevshim lor proprii, ea nu pe bază de reciprocitate, şi să nu permită proveryalschika astfel de Adevărul, lasandu-l si sa unit cu propriile idei. Există, de asemenea coduri care pot fi depăşite cu uşurinţă o persoană în viaţă. După cum s-ar putea ghici din lectura cărţii, ea a "fabricat" în parte de către autor, în parte de către autor.


Alexander Ivanov

Vineri, 18 aprilie 2008
Vizualizări: 5036

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
116