Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2011/03/hist_shumeri01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Civilizaţia sumeriană
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Civilizaţia sumerianăCivilizaţia sumeriană


Este dovedit deja că cea mai veche civilizaţie de pe pământ este cea sumeriană. În regiunea Mesopotamiei civilizaţia unică a sumerienilor a apărut mai mult de 6.000 de ani în urmă şi a avut toate semnele ale civilizaţiei foarte dezvoltată. Este demn de menţionat faptul că sumerienii utilizau în calcul sistemul ternar de conturi şi au fost familiarizaţi cu numerele Fibonacci. În legendele sumeriene se conţin informaţii şi descrierea originii, evoluţiei şi structurii sistemului solar.

În secţiunea dedicată Orientul Mijlociu, la Muzeul de Stat din Berlin se păstrează imagini ale sistemului solar, care au fost făcute de către sumerienii vechi. Pe harta veche între Marte şi Jupiter se plasează planeta a 12 -lea, care este numită Nibiru, din limba sumeriană se traduce ca o planetă de trecere.  Oamenii moderni nu văd această planetă din cauza orbitei, care reprezintă o elipsă alungită, aceasta traversează sistemul solar la fiecare 3600 de ani. Conform calendarului vechi, următoarea apariţie a unei  planete misterioase în sistemul solar se aşteaptă în perioada 2100-2160.

Sumerienii în legendele lor relatează că Nibiru a fost populată de fiinţe avansate - anunacii. Conform descrierii, aceştia au fost adevăraţi giganţi, statura lor la femei ajungea până la 4 metri şi 5 metri la bărbaţi. Durata medie de viaţă se asimila la 360 000 de ani pământeni.

În manuscrisele antice sumeriene sunt uimitoare informaţiile disponibile cu privire la originea vieţii intelectuale pe Pământ. Conform acestor date, genul Homo sapiens modern a fost creat în mod artificial, prin utilizarea cunoştinţelor în domeniul ingineriei genetice cu 300 de mii de ani înainte. Dacă acest lucru este adevărat, atunci umanitatea modernă nu este nimic altceva, decât civilizaţia bioroboţilor.

După transcrierea tăbliţelor sumeriene devine clar că civilizaţia sumeriană a posedat o serie de cunoştinţe moderne. Sumerienii ştiau chimia, astronomia, matematica, medicina pe bază de plante. Cel mai şocant este faptul că sumerienii au folosit un sistem numeric ternar care, în lumea modernă este utilizat pentru a crea un computer şi au operat cu numere Fibonacci! Sumerienii antici erau un popor extrem de civilizat şi acest lucru indică organizarea administraţiei publice. Ei aveau organe alese, precum şi o judecată cu juriu şi multe altele, care corespund statului modern.

Modul în care a apărut umanitatea  este descris cu suficiente detalii, pe tăbliţe de lut ale cronicilor sumeriene. Ele descriu întregul proces de creare a omului modern, inclusiv procesul de amestecare a componentelor pământeşti şi divine, care seamănă cu procesul de fertilizare in vitro. Informaţiile obţinute literalmente au uimit geneticii moderni.

Biblia ebraică - Tora s-a născut pe ruinele Sumerului şi în ea actul de creare a omului este atribuit lui Elohim. Numele este specificat la plural şi poate fi tradus ca zei. Cuvântul Adam este derivat din sumeriană antică „Adamah” (pământ) şi, în consecinţă, înseamnă "pământean".

După descoperirea că Pluton, Uranus şi Neptun, sunt situate pe o axă, iar sateliţii planetelor le însoţesc într-un plan cu totul diferit, a devenit evident că o coliziune a corpurilor cereşti imense a schimbat structura sistemului solar. Este clar că un fel de obiect cu o putere distructivă incredibilă s-a întâlnit cu aceste planete, forţa de impact a fost atât de puternică, încât ele s-au întors pe o axă. Conform calculelor efectuate de către savanţii moderni, această catastrofă, pe care sumerienii vechi  au numit-o "lupta cerească" a avut loc mai mult de 4 miliarde de ani.

 

 

Sursa

Sâmbătă, 19 martie 2011
Vizualizări: 10324

Новости наших партнеров

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
26
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
175
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
29
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
117