ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Polenul de albine – medicamentul înţeleptuluiPolenul de albine – medicamentul înţeleptului

 

 

Mulţi cunosc proprietăţile benefice ale mierii şi polenului. Aceste daruri minunate ale naturii ajută oamenilor să fortifice sănătatea lor. Substanţele biologic active, conţinute în aceste produse, influenţează benefic întregul corp. Polenul întăreşte imunitatea, măreşte capacitatea de  muncă, îmbunătăţeşte pofta de mâncare, ajută la ciroza hepatică, normalizează activitatea sistemului nervos, funcţionarea pancreasului. Dacă luaţi antibiotice, acestea pot fi combinate cu polen, atunci acţiunea medicamentelor va creşte, iar organismul va fi protejat de efecte secundare. Vă veţi trata cu medicamente ecologice, fără chimicale.

Toamna, iarna este timpul răspândirii gripei şi diferitelor răceli. Vreau să vă propun o reţetă care ajută la gripă. În termen de trei zile temperatura scade şi a cincea zi omul se simte sănătos. Este necesar să luaţi un decoct, care se amestecă cu miere şi polen. Utilizăm muşeţel şi pojarniţa. Luaţi un pic mai mult de o ceaşcă de decoct, puneţi o lingură de polen şi 3 linguri de miere, amestecaţi bine, lăsând pe o oră, apoi trataţi bolnavul de trei ori pe zi. La o singură dată serviţi un pahar de medicament. De obicei, oamenii suportă cu greu maladiile respiratorii, dar cu ajutorul produselor apicole boala trece mai rapid şi mai uşor.

Mierea împreună cu polen întăreşte imunitatea, ceea ce este foarte  important în perioada de toamnă şi de iarnă. Amestecaţi două părţi de miere cu o parte de polen, luaţi o lingură dimineaţa, după-amiază şi seara, timp de trei săptămâni.

Produsele apicole tratează şi hipertensiunea arterială. Este necesar să luaţi o linguriţă de miere cu polen de trei ori pe zi. Vă trataţi două săptămâni, apoi faceţi o pauză de două săptămâni şi din nou repetaţi tratamentul.

Mierea poate ajuta la multe maladii, întări imunitatea, ameliora asimilarea antibioticelor. Folosiţi darurile naturii, sunt naturale şi utile pentru sănătate.

 

 

Sursa

Marţi, 01 martie 2011
Vizualizări: 7209

Citiţi de asemenea

Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
87
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
122
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
240