Salata din ciupercii de pădure Şampinion (vineţică) cu cotlete din morcov
Salata din ciupercii de pădure Şampinion (vineţică) cu cotlete din morcov
Alimente fără cruzime. Noul proiect al Centrului de apărare a drepturilor animalelor „VITA”
Curăţaţi ciupercile, adăugaţi-le ceapă tocată, ulei vegetal, sare de mare şi toate ingredientele şi înăbuşiţi-le timp de 10-15 minute. După răcire, pisaţi-le într-un blender, adăugaţi ceapă verde tocată şi mirodenii şi serviţi rece.
Ingrediente pentru 4 porţii:
- 500 g ciuperci proaspete,
- 50 g ceapă
- ulei vegetal
- sare de mare.
Daţi morcovii printr-o răzătoare măruntă, adăugaţi griş, condimente, sare de mare şi zahăr după gust. Amestecaţi, formaţi bile aplatizate în formă de cotlete, daţi cotlete prin făină şi prăjiţi-le uşor pe ambele părţi în ulei la un foc mediu (cu capacul inchis).
Ingrediente pentru 4 porţii:
- 3 morcovi mari
- jumătate de cească de griş,
- 3 linguri de făină
- sare de mare şi condimente după gust.
Sursa cu link pe vita.org.ru