ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tobey Maguire și Leonardo DiCaprio vor realiza un film despre braconaj
 

 

Producătorii noului film eco-social, realizat la studioul Warner Brosers, despre comerțul ilegal al animalelor și braconaj, vor deveni actorii celebri Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio și Tom Hardy. Filmul va reproduce în detaliu calea pe care o parcurg blănurile din Africa pînă ajung la casele de modă din Paris. "Dar, este important să înțelegem că de fiecare dată cînd cumpărăm ceva, cu sută la sută susținem politica promovată de compania care a produs această haină", - reaminteşte Leonardo. 

 

Тоби Магуайр и Леонардо ДиКаприо снимут фильм о браконьерстве 

 

Iniţiatorul proiectului este Tom Hardy, un actor britanic de teatru și de cinema, cunoscut pentru participarea lui în blockbusterele: "Star Trek: Răzbunare", "Începutul", "La răscruce de vânturi", "Cavalerul întunecat: renaşterea legendei". Încă în anul 2002, Hardy s-a mutat în Africa de Nord pentru filmările peliculei "Simon, un legionar englez". Aici, actorul a făcut cunoştinţă cu oamenii care cîndva au acţionat în cadrul unităţilor forțelor speciale și luptau împotriva braconajului în Africa de Sud. Anume prietenii lui Tom, l-au determinat să povestească despre aventurile animalelor sălbatice în toată lumea.

 

Тоби Магуайр и Леонардо ДиКаприо снимут фильм о браконьерстве 

 

Cu acest gînd, Hardy l-a abordat pe Leonardo DiCaprio, celebrul apărător al animalelor şi adept al ecologiei planetei. Actorul locuieşte în Riverhouse – acest cartier din New York City, este auto-asigurat cu energie electrică de la soare şi în plus, Leonardo se gîndeşte serios, la o groapă de compost. Starul de la Hollywood se deplasează într-un hibrid de marca "Toyota Prius", care emite dioxid de carbon cu 75 la sută mai puţin decît o maşină convenţională. Aportul lui DiCaprio, în salvarea planetei este cu adevărat enorm: actorul a reușit să transfere un milion de dolari către WWF, să înfiinţeze fondul ecologic propriu, să participe la campanii de protejare a elefanților și tigrilor.

 

Тоби Магуайр и Леонардо ДиКаприо снимут фильм о браконьерстве 

 

În plus, în anul 2007, Leonardo a realizat primul său film documentar "Eleventh Hour", care povesteşte despre posibilele consecințe ale încălzirii globale, ecosistemele terestre fragile, problemele de reciclare, posibilităţile de ieşire din viitoarea criza de combustibil, conservarea biodiversității și alte probleme actuale timpului nostru. Cît privește continentul cel mai "fierbinte", în conformitate cu actorul, la problemele Africii, s-a gîndit nu după vizionarea ştirilor, ci după ascultarea melodiilor lui Kenny West.

 

Тоби Магуайр и Леонардо ДиКаприо снимут фильм о браконьерстве 

 

Tobey Maguire, ca un prieten din copilărie inseparabil a decis să susțină colegul și să se alăture proiectului. Fiind ocupat în filmările unei pelicule noi, crescînd doi copii și luînd parte la diferite evenimente de caritate, Spider-Man, totuşi a preluat nu mai puţin ferm producerea unui film propriu. În afară de proiectul ecologic comun, Toby intenţionează sa lanseze un film fantastic "Al cincilea val", care va relata despre captarea civilizației umane de fiinţele extraterestre, un fel de Avatar invers. Şi desigur, linia principală de subiect va uni inimile băieților și fetelor din lumi diferite, deoarece dragostea ar trebui neapărat să salveze lumea. Scenariul se bazează pe trilogia scriitorului Yancey Rick, iar studiourile GK Films și Sony Pictures, au acceptat să fie parteneri şi să ofere proiectului sprijin financiar.

 

Тоби Магуайр и Леонардо ДиКаприо снимут фильм о браконьерстве 

 

Deocamdată nu a fost lansat release-ul proiectului comun, dar Leonardo DiCaprio, este de părere că despre problemele braconajului din Africa, se poate vorbi ore în șir, însă, "daca faci un film doar pentru a explica ceva lumii, fără a o distra, va fi o pierdere de timp". Deci, acum compania este în căutarea scenariştilor talentaţi. Despre faptul dacă Maguire, Hardy şi DiCaprio vor fi protagonişti, deocamdată nu se raportează nimic.

 

 

Sursa: facepla.net

 

Luni, 17 septembrie 2012
Vizualizări: 2964

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
80
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
60
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
62
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
127